Oppsummering av årets sesong på Surnadal Golfpark :-)

Vi har gjennomført en ny aktiv sesong på Surnadal Golfpark, med masse spillere og stor aktivitet  på banen gjennom hele sesongen – både av klubbens egne og gjester fra andre golfklubber fra hele landet.   Og det til tross for at vi har hatt tidenes verste sommer når det gjelder været.  Men alle som spiller golf tåler som kjent en regnskur eller tre…!  🙂

Men vi har da hatt noen finværsdager i 2022 også….

Nedenfor har vi forsøkt å oppsummere sesongen 2022, med hovedfokus på de 33 turneringene.  Men også litt om statistikk, dugnadsarbeid, protimer, nybegynnerkurs, hole-in-one, juniorgolf mv.

Registrerte runder på Surnadal Golfpark

Det er i år registrert 1520 starttider av klubbens egne medlemmer, og 318 starttider registrert av greenfeespillere / gjestespillere.   Tilsvarende tall for 2021 var henholdsvis 1620 og 320.    Nedgangen fra året før skyldes muligens været?   Eller har vi blitt for slappe med å registrere rundene våre i Golfbox?  Trolig er forklaringen en kombinasjon.  Målet for neste sesong må være 2000 registrerte runder av våre egne spillere – og 500 gjestespillere 🙂

Fantastisk dugnadsinnsats 

En avgjørende faktor for å kunne tilby en så flott golfbane og holde en så stor aktivitet er den fantastiske dugnadsånden i alle ledd av klubben – og ikke minst pensjonistgjengen som møtes i klubbhuset hver mandag tilnærmet året rundt.

Nedenfor ser vi dugnadsgjengen / pensjonistgjengen samlet til en velfortjent middag under en felles golftur til Molde og Tingvoll i sommer.  Hele klubben er svært takknemlig for den innsats som blir utført på banedrift, utstyrsvedlikehold og klubbhus.

Våre hullsponsorer – hovedsponsorer – generalsponsor

Nytt av året – samarbeid med golfpro Paul Blaikie 

Av nyheter når det gjelder sportslig aktivitet kan nevnes at vi foran denne sesongen gjorde en avtale med golfpro Paul Blaikie, som gjorde at vi kunne tilby både gruppevis kurs og individuelle protimer på hjemmebane. Blaikie er regnet som en av landets aller beste golfinstruktørerer.  Han har sin bakgrunn som profesjonell spiller, med bl.a. flere sesonger på Europa Tour.   Nå jobber han som instruktør med base ved Trondheim Golfsenter.

Vi hadde besøk av Blaikie i april, mai og august, og dette var et populært tilbud hver gang.  Trolig vil vi få til dette i 2023 også, men antall besøk vil være avhengig av etterspørselen fra medlemmene.   Men det er liten tvil om at de aller fleste av oss har god nytte av litt hjelp av en dyktig profesjonell golfinstruktør.  Paul Blaikie har en unik evne til å se hva som skal til for å luke bort 2-3 feil som kan forbedre teknikken et par hakk.

Hole in one

Blant flere høydepunkter på Surnadal Golfpark i 2022 er selvfølgelig årets to Hole-in-one viktige begivenheter.  Årets Hole-in-one var det sunndalingene John Ness (5. august) og Lars Nes (6. september) som stod for.   Vi gratulerer begge to med fantastiske prestasjoner.   Sistnevnte stod forøvrig for tidenes første HIO på hull 9 ved Surnadal Golfpark – som er et par4-hull på 227 meter!

John Ness med hole-in-one på hull 7.

Lars Nes med hole-in-one på hull 9.   Tidenes første på dette hullet.

Nybegynnerkurs – Veien til Golf (VTG)

Det har vært arrangert 3 nybegynnerkurs i løpet av sesongen 2022, med tilsammen 26 nye golfere.  Vi ser nå en gledelig utvikling med at det er stadig flere yngre personer som nå tiltrekkes av golf, og som har lyst til prøve seg på den flotte sporten vår.   Vi vil også benytte anledningen til å takke for våre dyktige instruktører gjennom mange mange år, nemlig Tove Hilstad Garte og Geir Garte, som trolig har lært opp over 200 nye golfere de siste årene (uten at tallet er kvalitetssikret).

Her er årets første kursgjeng sammen med Geir og Tove – etter vel gjennomført VTG-kurs 15. mai.

Sesongens andre nybegynnerkurs, denne gang med 9 deltakere, med avslutning søndag 3. juli.

Veien-Til-Golf-kurs nr 3 i 2022, der 10 nye golfere samlet etter gjennomført kurs 12. september.

Juniorgolf

Vi har dessverre ikke så mange juniorgolfere i Surnadal Golfklubb, men vi har noen få svært ivrige og dyktige.  Men de tre siste sesongene (etter pandemien) ser vi en meget positiv utvikling med flere litt eldre juniorer / ungdommer i alderen 19-25 år ute på golfbanen, som bidrar til både større aktivitet og bedre aldersspredning.   Vi håper golfsporten skal bli enda mer attraktiv for enda flere barn og ungdom i årene som kommer, og håper at de juniorene som allerede spiller golf skal bli gode «ambassadører» for å få med enda flere.

Vi arrangerte også denne sesongen en regional runde i Narvesen Tour på Surnadal Golfpark, og dette ønsker vi å fortsette med så lenge vi har aktuelle deltakere.   Denne sesongen deltok Håkon Svanem, Peder Ranes, Erling Svinvik og Marius Kvande fra Surnadal GK.

Marius Kvande har også flere gode prestasjoner i Narvesen Tour på andre baner i Midt-Norge, og ikke minst Srixon Tour i konkurranse med talentfulle golfungdommer på nasjonalt nivå.

Marius har i denne sesongen vært med i Norges Golfforbund juniorsatsing «Team Norway – Future Camp».   På bildet nedenfor ser vi Marius Kvande sammen med toppspilleren Kristoffer Ventura 🙂

Her er Marius Kvande på treningssamling sammen med noen av sine golfkompiser på Surnadal Golfpark, med instruktører fra Norges Golfforbund som trenere.  Vi var så heldig å få være vertskap for Future Camp i årets siste regionale samling for de unge golferne.

Turneringssesongen 2022

Turneringene våre er meget populære både blant våre egne medlemmer og gjestespillere fra andre klubber, og er et viktig grunnlag for den samlede aktiviteten på Surnadal Golfpark.  I løpet av årets golfsesong har vi registrert 857 deltakere i totalt 33 turneringer, dvs. 26 spillere på startstreken i gjennomsnitt i hver eneste turnering.   Dette er ganske likt med de to foregående sesongene, så disse tallene må vi si oss rimelig godt fornøyd med.  Spesielt når vi tar i betraktning at vi har hatt lange perioder med mye regn og dårlige spilleforhold i 2022.  I 2021 var tilsvarende tall 848 deltakere / 32 turneringer / 26,5 spillere i gjennomsnitt, mens vi noterte 858 deltakere / 30 turneringer / 28,6 spillere i gjennomsnitt i løpet av sesongen 2020.

Årets turneringssesong startet med «Åpningsturnering – Hook & slice» lørdag 7. mai og avsluttet med «Hjortescramble» lørdag 8. oktober, altså ganske nøyaktig 5 måneders sesong.   Hele 4 av turneringene (Himmelspretten, Surnadal Golf Maraton, Svorka Mini Maraton og Hjortescramble) var fullbooket, som er fantastisk bra.  SpareBank1 Nordmøre Open og Pipelife Mexican Scramble var også populære turneringer.   25 deltakere i klubbmesterskapet er også ganske bra.   På en annen side var det noe skuffende lav deltakelse i både «Et slag mot kreft» 24. mai (19 deltakere) og Surnadal Open 2. juli (22 deltakere), men dette kan skyldes både dårlig vær og «uheldige» datoer som kolliderte med andre aktiviteter.

Marius Kvande (13 år) har vært klubbens klart dyktigste spiller i 2022, og kan vise til flere turneringsseire og ikke minst et suverent klubbmesterskap.  På kvinnesiden tok Tove Hilstad Garte sitt 16. klubbmesterskap på rad!

Så litt om hver enkelt turnering i sesongen 2022 – med resultater og bilder

Årets første turnering «Hook & slice» ble spilt lørdag 7. mai, da 22 spillere stilte til start i kaldt vårvær. Håkon Sæther, Tove Hilstad Garte, Tom Erik Kvande og Geir Forbregd vant hver sine klasser. Terje Kvande hadde laveste bruttoscore med sine 77 slag.

Årets første runde i Intersport Cup ble spilt onsdag 18. mai, mens SpareBank1 Nordmøre Challenge startet kvelden etter – torsdag 19. mai.

Intersport Cup – som arrangeres i samarbeid med Intersport – Olaf Moen eftf AS – spilles over 9 onsdager.  De 6 beste rundene teller i sammendraget, der det konkurreres om flest plasseringspoeng (100 poeng for seier, 85 poeng for 2. plass osv) etter såkalt order-of-merit.
Herreklassen – sammenlagt:
1. Geir Forbregd              532 poeng
2. Knut Haugen               425 poeng
3. Einar Grønnes              401 poeng
4. Henrik Melkild             400 poeng

Dameklassen – sammenlagt:
1. Laila Eriksen Østbø     555 poeng
2. Tove Hilstad Garte      465 poeng
3. Randi Moe Sæter        365 poeng

Tilsammen deltok 42 spillere (5 kvinner og 37 menn) i årets Intersport Cup.

SpareBank1 Nordmøre Challenge ble spilt på 8 torsdager i løpet av sesongen.  Her var det høyeste gjennomsnittlige stablefordscore over de 4 beste rundene som var tellende i sammenlagtkonkurransen.   Tilsammen deltok 40 spillere (av disse 14 spillere med 4 eller flere runder) i årets utgave av SpareBank1 Nordmøre Challenge, fordelt på 6 kvinner, 33 herrer og 1 i klubbhandicap-klassen.  Einar Grønnes er forøvrig den eneste spilleren som har deltatt i samtlige 8 runder i årets turneringer.

Herreklassen – sammenlagt:
1. Geir Forbregd                   21,5 poeng gj.snitt
2. Jens Nervik                       19,3 poeng gj.snitt
3. Arne O. Sæter                   18,8 poeng gj.snitt
4. Einar Grønnes                   17,3 poeng gj.snitt
5. Knut Haugen                    16,8 poeng gj.snitt

Dameklassen – sammenlagt:
1. Kristin Grønnes                 18,0 poeng gj.snitt

Klubbhandicap:
1. Ken Marius Pedersen        19,3 poeng gj.snitt

Laila Eriksen Østbø vant dameklassen i Intersport Cup 2022.

Geir Forbregd var uten tvil årets mann i våre to seriespill-turneringer.  Geir vant likegodt sammenlagtpremien i både Intersport Cup og SpareBank1 Nordmøre Challenge !

Kristin Grønnes vant kvinneklassen i SpareBank1 Nordmøre Challenge 2022.  Her er vinneren flankert av Arnstein Hilstad Garte, Jan Ove Bævre og Tom Erik Kvande.

Her ser vi en gjeng på tur ut på runden i Intersport Cup onsdag 25. mai.  Fra venstre Anders Neerland (Smøla GK), Geir Forbregd, Stian Kooyman og Ronny Edvardsen.   Neerland og Forbregd delte forøvrig rundeseieren denne kvelden 🙂

Heid Snekvik og Jens Nervik var klassevinnere i SpareBank1 Nordmøre Challenge i 5. runde torsdag 18. august.

Henrik Melkild vant årets siste runde i Intersport Cup

Arnstein Hilstad Garte og Einar Grønnes delte klasseseieren i årets siste runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge.

Rundevinnere i Intersport Cup 2022:

Runde 1:         Knut Haugen / Laila Eriksen Østbø
Runde 2:         Anders Neerland og Geir Forbregd (delt) / Tove Hilstad Garte
Runde 3:         Geir Forbregd / Randi Moe Sæter
Runde 4:         Stig Talgø og Halvor Heggem Kvande (delt) / ingen deltakere
Runde 5:         Geir Forbregd / Randi Moe Sæter
Runde 6:         Jan Ove Bævre / Laila Eriksen Østbø
Runde 7:         Stig Talgø / Tove Hilstad Garte
Runde 8:         Einar Grønnes og Geir Forbregd (delt) / Laila Eriksen Østbø
Runde 9:         Henrik Melkild / Tove Hilstad Garte

Årets rundevinnere i SpareBank1 Nordmøre Challenge:

Runde 1:            Tom Erik Kvande / Tove Hilstad Garte / Ken Marius Pedersen
Runde 2:            Arne O. Sæter / Kristin Grønnes / Ken Marius Pedersen
Runde 3:            Jens Settemsdal og Geir Forbregd (delt) / Heid Snekvik og Kristin Grønnes (delt) / ingen deltakere
Runde 4:            Terje Kvande og Einar Grønnes (delt) / Kristin Grønnes / Ken Marius Pedersen
Runde 5:            Jens Nervik og Geir Forbregd (delt) / Heid Snekvik
Runde 6:            Geir Forbregd / ingen deltakere / ingen deltakere
Runde 7:            Jan Ove Bævre / Kristin Grønnes / Ken Marius Pedersen
Runde 8:            Arnstein Hilstad Garte og Einar Grønnes (delt) / ingen deltakere / Ken Marius Pedersen

Pål Johan Svanem, Randi Moe Sæter og Håkon Svanem.

Hallvard Kvande slår ut på hull 5 under årets første runde i Intersport Cup 18. mai.

Håkon Sæther slår ut på hull 2 i lav høstsol – under sesongens siste runde av Intersport Cup.

«Himmelspretten» har blitt en populær turnering som arrangeres hvert år Kristi Himmelfartsdag.  .  I år (torsdag 26. mai) var det rekordstor interesse med hele 60 deltakere (fullbooket) og 3 spillere på venteliste.   Martinus Grønnes / Arnstein Hilstad Garte vant med relativt klar margin.

«Et slag mot kreft» er kanskje sesongens aller viktigste turnering – i den forstand at vi samtidig støtter en svært viktig sak.   Uhøytidelig lagturnering der alle spilleinntekter går til Kreftforeningen.  Årets turnering ble spilt lørdag 4. juni, og vinnerne ble trioen Henrik Melkild, Håkon Sæther og Kristoffer Brøske Nordvik.

Narvesen Tour på Surnadal Golfpark søndag 12. juni.  Vår egen Marius Kvande tok en flott 3. plass i klassen gutter 13-15 år.

Erling Svinvik (17) fra Surnadal GK vant nettokonkurransen i klasse gutter 16-19 år etter meget solid spill.

Lørdag 18. juni arrangerte vi – i samarbeid med vår hullsponsor Sulland Trondheim AS – den etterhvert tradisjonelle lagturneringen BMW eDrive Invitational.  Det var 11 deltakende lag med tilsammen 41 spillere i årets turnering, der «Team Sulland BMW» med salgsssjef Tom Erik Kvande og sine kollegaer i Sulland Trondheim like godt vant hele turneringen ganske suverent.

Team Sulland BMW fikk hele 51 poeng (7 birdier og 11 par), og endte hele 4 poeng foran De utrolige (Øyvind Svinvik, Arne O. Sæter og Helge Wiig) og Pensjonistan (Nils Magne Røen, Hallvard Kvande, Kjell Øyen og Jan Ove Bævre) – begge de to siste lagene med 47 poeng.   De utrolige tok andrepremien etter en spennende puttekonkurranse mot Pensjonistan.

Vinnerlaget, fra venstre Jan Erik Skaalvik (Stjørdal GK), Tom Erik KvandeJohnny Eide Rotan (Klæbu GK) og Øyvind Aakvik (Klæbu GK).

Surnadal Golf Maraton – lørdag 25. juni.   Vårt desidert største turneringsarrangement, som i 2022 ble arrangert for andre gang.  60 spillere til start – på en fantastisk fin sommerdag – som spilte 3 x 18 hull.   Start kl 07.30 og premieutdeling 16 timere senere 🙂

Norske Filter AS er vår turneringssponsor i Surnadal Golf Maraton, og helt avgjørende for at dette arrangementet lar seg gjennomføre.

John Erik Klinge fra Kristiansund og omegn GK slår ut på hull 1.

Marit Kjelås fra Trondheim GK i svingen på hull 17.

Adrian Aalberg fra Stjørdal GK forbereder putten.  Adrian er forøvrig aktiv håndballspiller på topplaget Kolstad.

Halstein Kvande og Arthur Melling vurderer strategien (?) videre i Surnadal Golf Maraton.

Ole Erik Stavrum (Molde GK) og Stian Kooyman.

Sylte Gardsslakteri sørget for både lunsj og middag til deltakere og komite i Surnadal Golf Maraton.  Både burger og helstekt gris falt i smak 🙂

Her er alle deltakere samlet i spillerteltet før start i Surnadal Golf Maraton ca kl 0700 lørdag 25. juni 2022.  En spent og litt trøtt gjeng 🙂

Tor Oterhals fra Norske Filter AS legger ned en stor innsats – både økonomisk og i antall arbeidstimer – for å få til et godt arrangement i samarbeid med klubbens arrangementskomite og turneringsledelse.  Og Tor står selvfølgelig på startlista i selve turneringen også – alltid like blid 🙂

Våre banemannskaper gjør en viktig jobb i Surnadal Golf Maraton.  Her representert med Tor Kvande og Einar Grønnes.

Årets vinnere av Surnadal Golf Maraton ble Tom Erik Kvande og Marius Kvande, med minst mulig margin foran Pål Vidar Stensen og Junette Herandez fra Hitra Frøya GK.  Her er vinnerne sammen med Tor Oterhals som delte ut premien – som var en golfreise til Sand Valley i Polen.

Surnadal Open lørdag 2. juli.  Klassevinnere var Ragnhild Snekvik, Terje Kvande, Marius Kvande, Tor Helge Taagvold og Randi Moe Sæter.  Litt skuffende deltakelse (22 spillere) denne gang, men det kan nok delvis skyldes regnjakkevær…..

Norsk Kvalitetsmat AS var turneringssponsor i årets Surnadal Open, og stilte med gratis servering av grillet fiskeburger til alle deltakere.  Helge Rodal var grillmester på vegne av Norsk Kvalitetsmat AS.

Pipelife Mexican Scramble ble arrangert lørdag 23. juli, som er en lagturnering i samarbeid med Pipelife Norge AS: Det var 3 spillere på hvert lag, og laget «Treffe somti….» (Halstein Kvande, Ronny Edvardsen og Knut Haugen) tok 1. plassen – med minst mulig margin foran «Nå bå» (Torstein, Heid og Magnus Snekvik) og «Team Berntsen» (Geir Berntsen, Siri Vaagland og Tor Oterhals) på henholdsvis 2. og 3. plass.

På 4. plass kom laget «De utrolige 2» med Øyvind Svinvik, Peder Lesund og Arne O. Sæter, mens «Litt tå kvart» med Anders Fridtjof Røen, Trygve Talgø og Stig Talgø endte på 5. plass – begge lag med 40 poeng.

Terje Kvande, Tom Erik Kvande og Bjørn Redalen på laget «Glava Uproff».

Sissener Classic Tour i samarbeid med Norsk Seniorgolf søndag 31. juli.   Allan Troelsen var bestemann i turneringen, da 31 seniorgolfere fra Molde, Kristiansund, Tingvoll og Surnadal stilte til start.

Klassevinnere:
Klasse 1:                                  Ingen deltakere
Klasse 2:                                  Allan Troelsen, Surnadal GK
Klasse 3:                                  Odd Einar Gussiås, Molde GK
Klasse 4:                                  Ole Kårvåg, Kristiansund og omegn GK
Klasse 5:                                  Geir Forbregd, Surnadal GK
Klasse 6:                                  Terje Kvande, Surnadal GK
Klasse 7:                                  Eilif Solem, Kristiansund og omegn GK
Klasse 8:                                  Einar Grønnes, Surnadal GK

Årets utgave av NordHus Open Junior ble spilt lørdag 6. august, i et helt forferdelig regnvær.  Tross dårlig vær holdt de unge golferne humøret oppe og gjennomførte turneringen i fin stil.  Turneringssponsor Kristoffer Brøske Nordvik (som for sikkerhets skyld også hadde gebursdag denne dagen) vant likegodt sin egen turnering 🙂

Lørdag 13. august var det klart for en helt ny turnering, nemlig SpareBank1 Nordmøre Open. Det var 44 spillere på startstreken, der flere av de beste golferne i Nordmøre og Romsdal var tilstede, og konkurrerte individuelt i både netto og brutto score..

Turneringens beste spiller i SpareBank1 Nordmøre Open var Marius Kvande.  Hans medspillere (og harde konkurrenter) var Andreas Rødsand (Kristiansund og omegn GK), Lars Ove Løseth og Sondre Fjørstad (Molde GK).

Men det var altså vår egen «supermann» Marius Kvande som imponerte aller mest.   Han spilte runden på meget solide 72 slag, og var dermed 3 slag foran Sondre Fjørstad fra Molde GK (forøvrig klubbmester i Molde GK i sesongene 2020, 2021 og 2022).  På plassene deretter kom Trond Sivertsen, Molde GK og Atle Helmer Formo, Molde GK, begge med 76 slag.

Klassevinnerne Merete Haugen, Henrik Melkild, Marius Kvande og Terje Kvande flankert av Liv Dalsegg og Elin Moe fra generalsponsor SpareBank1 Nordmøre.

Geir Berntsen, Trond Sivertsen (Molde GK) og John Ness (Sunndal GK).

Klubbmesterskapet i 2022 ble spilt lørdag 21. og søndag 22. august i de aller fleste golfklubbene i hele landet – i tråd med NGF sin hovedterminliste.

Marius Kvande og Tove Hilstad Garte ble årets klubbmestere, med henholdsvis 138 og 161 slag i løpet av 2 x 18 hull.  Med 70 slag lørdag og 68 slag søndag gjennomførte Marius Kvande tidenes beste klubbmesterskap med rekordlav score – bare 6 slag over banens par på 36 hull.  Meget sterk prestasjon av den talentfulle unggutten!

De beste spillerne i klubbmesterskapet 2022 uavhengig av klasse:

Menn:

1. Marius Kvande     138

2. Bjørn Schei           148

3.  Arne O. Sæter     151

4. Helge Wiig            151

5. Geir Garte            153

6. Allan Troelsen     155

Kvinner:

1. Tove Hilstad Garte     161

2. Heid Snekvik              169

Det var også egen (valgfri) klasse for veteran (+65 år) samt innlagt stablefordkonkurranse. Nedenfor ser vi alke klassevinnere i årets klubbmesterskap.  Fra venstre Henrik Melkild, Terje Kvande, Marius Kvande, Tove Hilstad Garte, Bjørn Schei, Heid Snekvik og Arne O. Sæter.

De beste damespillerne samlet etter gjennomført runde på dag 2 i klubbmesterskapet.  Fra venstre Heid Snekvik, Tove Hilstad Garte og Laila Eriksen Østbø.

Norske Filter Match & After Golf stod på plakaten lørdag 31. august.  36 spillere til start i en kjempeartig og spennende parturnering – denne gang med matchspill som spilleform    Etter turneringen var det middag og sosialt samvær i redskapshuset.

Henrik Melkild / Egil Nedal vant årets turnering, foran Kristoffer Brøske Nordvik / Steinar Berntsen på 2. plass og Knut Haugen / Geir Berntsen på 3. plass.   Årets turnering ble spilt som parspill / fourball matchturnering 2 x 9 hull, premieplassene måtte avgjøres med avsluttende puttekonkurranse.

Lørdag 3. september var det klart Alti Birdie – nok en sponsorturnering med flotte gavepremier til de beste.  Vår hovedsponsor Alti Forvaltning AS stilte med golftur til Spania som 1. premie og flotte deltakerpremier  Og vinnerparet ble Kristin Grønnes og Jens Nervik 🙂

Fra venstre Marit Sveen Kvande, Hallvard Kvande, Christoffer Innerdal Sundby og Ingrid Angela Gravem Isaksen.  De to sistnevnte fra Sunndal GK.

Svorka Mini Maraton ble spilt lørdag 10. september.  Dette er en meget populær 3 x 9 hulls parturnering i samarbeid med turneringssponsor Svorka.  Flott premiering og servering av «golfburgere» fra Sylte Gardsslakteri.  En nydelig høstdag på Surnadal Golfpark, med fullbooket turnering og 52 spillere til start.

Her er 4 av de 5 premierte parene samlet for fotosession etter premieutdelingen. Fra venstre Emil Melkild Loe, Christian Danielsen, Arnstein Hilstad Garte, Ken Marius Pedersen, Hans Christian Bolstad (foran), Dagrun Dyrnes Stromberg, Rune Lønnum og Kari Lise Kongshaug. Atle Helmer Formo og Per Jacob Bjørnå var ikke tilstede da bildet ble tatt.

De 5 beste (og premierte) parene var:

1. Dagrun Dyrnes Stromberg (Surnadal GK) og Hans Christian Bolstad (Klæbu GK) 64 poeng.

2. Kari Lise Kongshaug / Rune Lønnum, Kristiansund og omegn GK                         62 poeng

3. Arnstein Hilstad Garte / Ken Marius Pedersen, Surnadal GK                                  62 poeng

4. Atle Helmer Formo / Per Jacob Bjørnå, Molde GK                                                 61 poeng

5. Emil Melkild Loe / Christian Danielsen, Sunndal GK                                              60 poeng

Hjortescramble lørdag 8. oktober – årets siste turnering med hele 58 deltakere fra 11 forskjellige golfklubber på startstreken.   Trond Kristian Grødal og Andreas Rødsand fra Kristiansund og omegn GK vant turneringen.

På de 6 premierte plassene på resultatlista finner vi følgende lag:
1. Birdieboys – Andreas Rødsand og Trond Kristian Grødal, Kristiansund og omegn GK
2. Houston Texas – Ole Nervik og Jens Nervik, Surnadal GK
3. Team Straumsholm – Irene Holm og Geir Ove Straumsheim, Ålesund GK
4. ForSett – Geir Forbregd og Jens Settemsdal, Surnadal GK
5. Oppdalsgutta – Paul Arne Nøstberg og Erik Botten, Oppdal GK
6. Team Kvande – Terje Kvande og Marius Kvande, Surnadal GK

John Ness (Sunndal GK), Kjell Arne Hårstad (Oppdal GK), Frank Toftaker (Oppdal GK), Lars Nes (Sunndal GK) var blant de 58 deltakerne i årets Hjortescramble.

Og skattekista med gull finner du selvfølgelig på Surnadal Golfpark 🙂

Kvelden før Surnadal Golf Maraton 2022 – ei fantastisk helg med nydelig sommervær og som minner oss om en flott golfsesong på Surnadal Golfpark !!

Til slutt noen fakta om medlemstall osv:

Pr 16. oktober 2022 har klubben 414 aktive medlemmer, fordelt på 97 kvinner og 317 menn. Medlemstallet er 10 flere enn det var pr 01.01.2022.  Det er trolig potensiale for å øke medlemstallet enda mer.  Men samtidig er vi et av de største idrettslagene i Surnadal kommune.

Det er fortsatt klart flest medlemmer i aldersgruppen 40-59 år, men det er gledelig å se antallet vokser i alderen 19-24 år.  Statistikken viser også at vi har et svært stort antall spillere med handicap over 36 (klubbhandicap), mens bare 19 spillere har et handicap lavere enn 11,5.