Oppstilling, grep, sving…. nå har vi alt klart :-)

Onsdag 29. juli hadde vi besøk av golfpro Lars Martin Berg ved Surnadal Golfpark, og et tjuetalls medlemmer har benyttet seg av hans gode blikk og konstruktive tips for å forbedre golfspillet.

Det var lagt opp til at alle kunne velge alternativt individuelle timer eller gruppeundervisning, og vi kunne selv velge hvilke køller eller deler av spillet vi ønsket instruksjoner i.   Torstein Snekvik var blant de som hadde individuell protime med Lars Martin på drivingrangen.

Planen var at hele opplegget skulle foregå på drivingrangen eller ute på banen, men ut på ettermiddagen ble det både tordenvær og voldsomt regnvær – og det var nødvendig med litt improvisering for å gjennomføre alle øktene.  Det ble derfor innendørs undervisning i simulatoren fra ca kl 16.00 og resten av kvelden.    Lars Martin Berg avsluttet sin 8 timers sammenhengende instruksjonsøkt ca kl 20.00 onsdag kveld.  Da skulle Berg kjøre oppover til Trondheim for å «bytte klær i golfbagen» – men allerede i løpet av natta / grytidlig torsdag skulle han kjøre videre til Oslo for treneroppgaver under NM på Holtsmark Golfklubb.

De aller fleste som benyttet seg av pro-tilbudet fikk noen treningsøvelser og tips til enkle grep for å gi bedre ferdigheter, med tilhørende «hjemmelekse» for å gjennomføre spesifikk egentrening framover.    Det virket som alle var meget fornøyd med den unge trønderen som instruktør – og vi håper Lars Martin Berg vil ta turen tilbake igjen ved en senere anledning.

Berg foreslo også at vi sammen kunne lage en «surnadalsdag» ved golfsenteret på Lade i løpet av vinteren, med en kombinasjon av felles undervisning, protimer og litt interne konkurranser.   Den utfordringen høres absolutt interessant ut – så det får vi følge opp videre etterhvert.

Noen av de siste spillerne som deltok i instruksjonsøktene onsdag kveld var Anders Fridtjof Røen, Tom Erik Kvande, Jan Ove Bævre og Terje Kvande.  Og alle var enig om at det nå er bare noe småtteri som skal fikses, før vi snart skal få se golfspill på et helt annet nivå enn før 🙂