Velkommen til «NordHus Open Junior 2021» lørdag 7. august :-)

Som nevnt i en egen sak på hjemmesiden tidligere i dag er det mange unge golfspillere som har gjennomført nybegynnerkurset de siste 2 årene.   Noen har også debutert i turneringer, mens andre kvier seg litt for å ta steget med å melde seg på turneringer sammen med eldre og mer erfarne golfere.

Men vi har heldigvis initiativrike ungdommer i klubben, der Kristoffer Brøske Nordvik og Henrik Melkild nå har tatt initiativ til egen juniorturnering (med litt utvidet aldersgrense) – der målgruppen er unge golfspillere (gjerne nybegynnere) i alderen 13-25 år.

Surnadal Golfklubb synes dette er et kjempefint initiativ, som vi virkelig applauderer.   Først og fremst for at en slik turnering vil skape en trygg turneringsarena (sammen med jevnaldrende) for ungdom i nybegynnerfasen.   Og hvis dette kan bidra til at enda flere får smaken på klubbens øvrige turneringer etterhvert, og ikke minst får enda flere unge til å spille golf så er dette kjempeflott!

På bildet ser vi turneringens initiativtakere, f.v. Henrik Melkild og Kristoffer Brøske Nordvik.

Kristoffer er daglig leder i sin egen snekkerbedrift NordHus AS, og dermed var veien kort for å få tak i en turneringssponsor 🙂   I løpet av en halvtimes tid var turneringen NordHus Open Junior 2021 en realitet !      NordHus sørger for premieringen, mens klubbens turneringsleder sørger for teknisk gjennomføring av selve turneringen.

NordHus Open Junior 2021 arrangeres på Surnadal Golfpark lørdag 7. august.

Det spilles vanlig individuell stableford over 18 hull.  Tre klasser, for både jenter og gutter. fordelt etter handicapnivå.  Shotgun start kl 12.00.   Oppmøte ved klubbhuset kl 11 30.   Her er startlista for NordHus Open Junior.