Nytt VTG-kurs gjennomført – og 10 nye spillere er klare for golfbanen!

Mandag kveld var det siste kurskveld for en gjeng med 10 nye golfere som i løpet av helga har gjennomført «Veien-Til-Golf«-kurset, som vanlig med Tove og Geir Garte som klubbens instruktører.

Kurset startet med samling i klubbhuset fredag ettermiddag – og ganske snart videre til drivingrangen der grep, oppstilling og grunnleggende svingteknikk var tema.  Søndag fortsatte kurset med forskjellige slagteknikker – både på drivingrangen og ute på banen.  Og i kveld ble kursdeltakerne delt i tre grupper med følge av Tove Garte, Geir Garte og Emil Naterstad, der alle sammen gjennomførte noen hull ute på banen for å få et innblikk i selve spillet – inkludert forståelse av regler og banemerking.

På bildet ser vi foran fra venstre;  Daniel Fiske, Sara Nicole Andersen, Nora Mellum, Øyvind Vatne Lande, Uzi Burger, Vigdis Sæther Moen og Hege Sæther Moen.   Bak fra venstre; Errki Morten Klami, Johan Mogstad Åsenklint, Eindride Ulstein Gravem og kursinstruktør Geir Garte.   Foto: Tove H. Garte.