Nyhet på turneringsfronten :-) NordHus Irish Greensome lørdag 20. juli!

NordHus AS blir vår nye turneringssponsor denne sesongen, da de går inn som samarbeidspartner i årets sommerturnering lørdag 20. juli – og for aller først gang skal vi prøve oss på spilleformen irish greensome.

Dette er en parturnering, der begge spillere slår ut fra utslagsområdet. På hull med par 4 slår begge spillerne et slag til, men på partnerens ball. Deretter velger laget hvilken ball som de vil spille videre på, den som IKKE eier ballen slår slag nr 3, og videre annethvert slag på felles ball til laget huller ut.

Påmelding til NordHus Irish Greensome i Golfbox på vanlig måte.

NordHus AS er et lokalt byggmesterforetak som utfører det meste av små og mellomstore tømreroppdrag.  Bedriften ble opprinnelig etablert av Kristoffer Brøske Nordvik, og senere har Eirik Nordvik kommet inn på eiersiden sammen med Kristoffer.  Og i tillegg er Even Engset og Vegard Gjul er ansatt som snekkere i NordHus AS.   Unge, lokale og dyktige karer hele gjengen.

NordHus AS stiller med fin premiering til de beste i turneringen.  Og det er heller ikke umulig at Eirik, Even og Vegard skal få prøve seg som grillkokker og servere en matbit til spillerne, sier Kristoffer  (som forøvrig er både golfspiller og varamedlem i styret for Surnadal GK).