«Norske Filter Match & After Golf» lørdag 27. august :-) OBS! Kun plass for 1 par til!!

Lørdag 27. august er det klart for å årets mest sosiale turnering, nemlig Norske Filter Match & After Golf«.

Da blir det først golfturnering (se mer info. nedenfor), før vi fortsetter  med servering / sosialt samvær / livemusikk i redskapshuset.   Vi starter umiddelbart etter turneringen – etter konseptet «kom som du er» 🙂

Sander Steinsli fra Verdal sørger for den musikalske underholdningen i redskapshuset.  Sander skal også spille golfturneringen – før han bytter ut golfkøller med gitar 🙂

Deltakeravgiften er denne gang kr 500, og denne prisen inkluderer også servering fra et flott koldtbord – samt øvrig opplegg i redskapshuset utover kvelden.   Den enkelte tar selv med drikke etter eget ønske og behov.

Alle spillere i turnerngen er automatisk påmeldt til middagen / sosialt samvær.  Men det er også anledning til å invitere med partner/ledsager/ektefelle (stryk det som ikke passer) til det sosiale opplegget etter middag/premieutdelingen, dvs. fra ca kl 20.00.  Påmelding (av partnere) gjøres til Siri Vaagland på mobil 95221025 innen torsdag 25. aug.

Turneringen spilles i år i et annet format enn de to foregående årene.  Vi skal nemlig spille fourball match, der to og to par spiller mot hverandre.   Det spilles først 9 hull, deretter en pause, før vi tar de siste 9 hullene.   Startliste trekkes like før start i begge rundene.

Det spilles altså stableford fourball, dvs. at begge spillere huller ut – og spiller på 90% av handicapet sitt.  Parets beste poengscore blir tellende i «duellen» mot det andre paret i gruppa.   Dersom begge parene har lik poengscore ender hullet uavgjort.  Vinner det ene paret, blir det «1 opp» som det gjerne kalles i matchspill.    Dersom det ene paret vinner 5 av de 9 hullene er matchen avgjort, men vi fullfører likevel runden.

Etter at 2 x 9 hull er ferdigspilt blir det en puttekonkurranse mellom de parene som har vunnet begge sine runder.

Påmelding skjer i Golfbox.

OBS! Det er kun plass til 18 par / 36 spillere i denne turneringen.
Shotgun start kl 13.00 (merk tidspunkt)

Hovedsponsor for Surnadal Golfklubb / turneringssponsor: