Medlemsmøte, middag og sosial sammenkomst – på Hammerstuene fredag 26. november :-)

Styret i Surnadal GK inviterer til en hyggelig og sosial kveld for medlemmer (og partnere) fredag 26. november kl 19.00 på Hammerstuene.

Først blir det et kort årsmøte der neste års medlemskontingent skal vedtas.  Styrets forslag til årsmøtet er forøvrig uendret kontingent.  Dette årsmøtet er «ekstraordinært», men likevel etter vanlig praksis i klubben.  Medlemskontingenten bestemmes før vi går inn i nytt kalenderår, for å gi forutsigbare vilkår for både nye og gamle medlemmer.

Deretter blir det et uformelt medlemsmøte med litt orientering og prat omkring aktuelle saker i klubben – før det blir middag og påfølgende sosial sammenkomst.

Det serveres julebuffet – og med påfølgende dessertbuffe og kaffe.  Pris kr 425 pr pers.

Det blir også premieutdeling for både Intersport Cup og SpareBank1 Nordmøre Challenge.  Ellers kan det kanskje bli både overrekkelser og overraskelser i løpet av kvelden – så her gjelder det å møte opp 🙂

Påmelding til styrets nestleder Einar Grønnes på mobil 91894944 innen tirsdag 23. november.

Velkommen til en trivelig golfkveld på Hammerstuene  !!