Martinus Grønnes og Arnstein Hilstad Garte suverene vinnere av «Himmelspretten»!

Laget «Langt fra par» med Martinus Grønnes og Arnstein Hilstad Garte vant parturneringen «Himmelspretten» på Surnadal Golfpark torsdag 26. mai (Kristi Himmelsfartsdag).

Vinnerlaget hadde hele 47 poeng, og var hele 4 poeng foran et kobbel av hele 4 lag som alle fikk 43 poeng.  Her er komplett resultatliste i Golfbox.

Det var hele 60 deltakere i dagens turnering (fullbooket med venteliste), og det var gjestespillere fra Kristiansund, Sunndal, Smøla, Tingvoll, Oppdal og Trondheim.    Vi er meget godt fornøyd med responsen på turneringen, og vi opplevde nok en gang at en av våre turneringer blir fullbooket.

Det var meget varierende værforhold i løpet av dagen, der vi startet med noen solstråler og lettskyet himmel – men det viste seg (dessverre) at meldingene fra yr.no stemte ganske bra – og i siste halvdel av turneringen var det både vind og pøsende regnvær.

På bildet nedenfor ser vi noen av spillerne fra de 7 premierte lagene, fra venstre Henrik Melkild (nr 5), Marius Kvande (nr 3), Tom Erik Kvande (nr 3), Martinus Grønnes (nr 1), Arnstein Hilstad Garte (nr 1), Terje Kvande (nr 2), Heid Snekvik (nr 7) og Magnus Snekvik (nr 7).   Av de premierte mangler på bildet Kristoffer Brøske Nordvik (nr 5), Emil Melkild Loe (nr 4), Christian Danielsen (nr 4), Tove Garte (nr 6), Geir Garte (nr 6) og Jørn Einar Bjørnaas (nr 2).  Dagens premiering var forøvrig knallgode makroner fra Bakestudioet Sweet design ved Svetlana Dannevig i Surnadal.

Spillerne samlet ved banen like før start.

Her er vinnerlaget «Langt fra par» i aksjon sammen med sine medspillere Pål Johan Svanem og Palmar Brennskag.

Turneringens yngste lag var «The Duffies» med Håkon Svanem (16) og Peder Ranes (15). The Duffies endte på 17. plass (av de 30 deltakende lagene) med 38 poeng, og gjorde en meget respektabel innsats.

Emil Melkild Loe og Christian Danielsen fra Sunndal GK kjempet helt i teten av Himmelspretten gjennom det meste av turneringen.  Til slutt endte kompisene fra Sunndal på en meget sterk 4. plass, men bare spillehandicapet skilte dem fra 2. plassen (4 lag hadde samme poengsum).

Kjell Øyen sliter litt med sitt (fysiske) handicap for tiden, og kunne dessverre ikke delta i Himmelspretten.  Men Kjell gjorde likevel en svært viktig jobb som banevakt ved hull 1 / hull 7, der han dirigerte «trafikken» med stø hånd og gjorde at sikkerheten på banen ble godt ivaretatt.