Marius og Tom Erik Kvande vant Surnadal Golf Maraton 2022 :-) nå med mange nye bilder….

Etter en meget spennende avslutningsrunde i Surnadal Golf Maraton var det duoen Marius Kvande og  Tom Erik Kvande som gikk seirende ut av vår 3 x 18 hulls maratonturnering lørdag 25. juni.   Både vinnerparet og Pål Vidar Stensen / Junnette Hernandez fra Hitra Frøya GK fikk 125 poeng, men vinnerne kom foran pga. lavere spillehandicap.    På tredjeplass kom Finn Backer og Andreas Rødsand fra Kristiansund og omegn GK med 123 poeng.

De 8 beste lagene som ble premiert:
1. Marius Kvande / Tom Erik Kvande, Surnadal GK                                      125 poeng
2. Pål Vidar Stensen / Junette Hernandez, Hitra Frøya GK                          125 poeng
3. Finn Backer / Andreas Rødsand, Kristiansund og omegn GK                  123 poeng
4. Marit Kjelås, Byneset GK  / Paul Blaikie, Trondheim GK                           119 poeng
5. Emil Dybvad Trolid / Svein Arne Trolid, Trondheim GK                            116 poeng
6. Stian Kooyman / Tor Helge Taagvold, Surnadal GK                                 116 poeng
7. Geir Garte / Tor Oterhals, Surnadal GK                                                    114 poeng
8. Paul Arne Nøstberg / Erik Botten, Oppdal GK                                         114 poeng

Tilsammen deltok 30 par / 60 spillere i Surnadal Golf Maraton, dvs. fullbooket turnering.

Det ble en utrolig flott dag på Surnadal Golfpark, med perfekte baneforhold og varmt sommervær.  Stemningen blant spillerne ute på banen var også kjempegod, og den erfarne arrangementskomiteen gjorde sitt til at turneringen ble vellykket på alle måter.  Teknisk sett fungerte det også perfekt, og selvfølgelig gir et slikt stort arrangement også et godt bidrag til klubbkassen.

Vår aller viktigste målsetting for Surnadal Golf Maraton er å skape en unik og sosial turnering med fokus på TRIVSEL og GODT HUMØR.   Og som arrangører har vi også sterk fokus på TÅLMODIGHET, SIKKERHET og SPILLEHASTIGHET for å skape en best mulig opplevelse for spillerne ute på golfbanen.   Og slik vi opplevde det i løpet av lørdagen tror vi dette lykkes godt også denne gang.

Arrangørklubben fikk massevis av positive tilbakemeldinger fra deltakerne, som vi selvfølgelig setter pris på – og motiverer oss til å fortsett videre med Surnadal Golf Maraton.  Så det blir nok garantert rift om plassene i neste års turnering også 🙂     Både turneringssponsor Norske Filter AS og premiesponsor Golf Nordic AS blir med oss videre – og det er vi utrolig glade for.  Lørdag 24. juni 2023 kan allerede nå krysses av i kalenderen for alle som har lyst til å spille Surnadal Golf Maraton.   Vi kommer tilbake med informasjon om påmelding om noen måneder 🙂

Her er samtlige resultater i Golfbox.

Bildene i denne saken er knipset av Audun Moen Skei og Knut Haugen.

Her er vinnerparet sammen med Tor Oterhals fra Norske Filter AS under premieutdelingen.  Hovedpremien er en golfreise til Sand Valley i Polen.  Selve oppholdet er sponset av Golf Nordic AS.

Marit Kjelås, Paul Blaikie, Tom Erik Kvande og Marius Kvande (bilde «tyvlånt» fra Elsa Kvande sin facebook-side)

Kristoffer Brøske Nordvik, Henrik Melkild, Geir Ofstad og Ola Slåen Granøien (de to sistnevnte fra Klæbu GK) gikk sammen i turneringens første runde.

Spillerne samlet i teltet for informasjon og presentasjon før start.

Gjengen fra Sylte Gårdsslakteri sørget for fantastisk servering til deltakere og komite.  Burger til lunsj og helstekt gris til middag 🙂   Dette bidrar absolutt til at alle som er tilstede får en god opplevelse, og at turneringsarrangementet blir unikt.

Andreas Rødsand putter på hull 2, med lagkompis Finn Backer og Ronny Edvardsen som tilskuere.

Det er viktig å få en liten hvil mellom slagene i en lang og krevende golfmaraton.  Jørn Einar Bjørnaas og Irene Holm (Ålesund GK) på benken ved hull 3.

Det var cirka 30 personer involvert i komitearbeidet for Surnadal Golf Maraton.  Samtlige gjorde en fantastisk stor og viktig jobb, og alle fortjener en stor takk for sitt bidrag til at det ble et vellykket turneringsarrangement.   Som eksempel hadde vi banevakter utplassert på strategiske steder ute på banen, som fulgte med både spillehastighet og sikkerhet.   Her representert med Tor Kvande og Einar Grønnes.

Tor Helge Taagvold spilte sammen med Stian Kooyman, og denne duoen sikret seg en fin 6. plass.

Stian Oterhals jobber hardt for for å finne den riktige puttelinja 🙂

Svein Arne Trolid er en langtslående kar fra Trondheim GK.  Sammen med sønnen Emil ble det en sterk 5. plass.  Familien Trolid har forøvrig hytte ved Krokvatnet på Nordmarka, og har spilt golf på Surnadal Golfpark flere ganger før.

Og er her sønnen Emil Dybvad Trolid, som også viser meget gode takter og bidro sterkt til en meget sterk 5. plass.

Tor Oterhals er en meget sentral mann i forbindelse med Surnadal Golf Maraton, spesielt som representant for turneringssponsor Norske Filter AS – men også som spiller.  Tor spilte sammen med Geir Garte, og de to endte igjen på premieplass.   7. plass er sterkt 🙂

Andreas Rødsand fra Kristiansund og omegn GK var tidligere en meget habil fotballspiller på KBK, men han er også en meget dyktig golfer.  Sammen med kompisen Finn Backer ble det en knallsterk 3. plass i Surnadal Golf Maraton 2022.

Jens Settemsdal lader driveren for utslag på hull 15.

Adrian Aalberg fra Stjørdal GK stilte sporty opp som etteranmeldt da vi fikk et sykdomsforfall fredag ettermiddag.

Ronny Edvardsen putter på hull 6, mens Stian Oterhals og Knut Haugen følger spent med.

Den tidligere profesjonelle spilleren Paul Blaikie spilte førsterunden på imponerende 63 slag.  Dette er godt under banerekorden (67 slag), men kan ikke regnes som offisiell banerekord da dette var en parturnering.

Medspiller Marit Kjelås, Trondheim GK (opprinnelig fra Rindal) bidro også sterkt til 4. plassen sammen med Blaikie.

Ungguttene Henrik Melkild og Kristoffer Brøske Nordvik debuterte i Surnadal Golf Maraton med en absolutt respektabel 19. plass.

Ole Erik Stavrum fra Molde GK (tidligere fotballspiller og nå adm.dir i Molde Fotball) spilte i par sammen med Svein Strandkleiv (bak) i Surnadal Golf Maraton.  Ole Erik og Svein deltok også i 2021, og ga uttrykk for at de likte seg utrolig godt i vår spesielle maratonturnering.   I første runde gikk de to moldeenserne sammen med Stian Kooyman (til høyre) og Tor Helge Taagvold.

Helge Wiig og Arne O. Sæter spilte nok ikke opp mot sitt aller beste denne gang, men endte likevel opp på en fin 16. plass.

Halstein Kvande og Arthur Melling legger taktikken for hull 8.

Adrian Aalberg fra Stjørdal GK spilte bra golf, men er nok enda bedre i håndball.  Han er aktiv toppspiller i håndball som ving på elitelaget til Kolstad.  Adrian har også vært innom landslaget, og har flere ganger representert Norge på U23.

Pål Vidar Stensen (som her slår ut på hull 7) og partner Junnette Hernandez spilte meget godt, og endte på 2. plass – like bak vinnerlaget.  Her sammen med Odd Sæther og Bjørn Schei.

John Erik Klinge fra Kristiansund og omegn GK slår ut på hull 1.   Marius Kvande følger med bak.

Ola Slåen Granøien (til høvre) og Geir Ofstad fra Klæbu GK.

Bjørn Schei har slått ut på hull 7.

Geir Garte legger seg med et fint jernslag på hull 8.

Trond Kristian Grødal fra Kristiansund og omegn GK har havnet litt nedenfor greenen på hull 7, men chipper seg fint inn her.

Noen har også egne sponsorer 🙂

Vidar Hoem Owesen slår ut på hull 1, mens Even Hoem Stavnesli og Tove Hilstad Garte følger med.

Ronny Edvardsen i farta oppover mot greenen på hull 6

Ola Ansgar Løvold fra Tingvoll GK smiler og er godt fornøyd med dagen – selv om resultatene ikke ble helt som ønsket sammen med lagkamerat Bjørn Øydegard.