Marius Kvande (11) var bestemann i åpningsturneringen! :-)

Det var Dagrun Dyrnes Stromberg, Tove Hilstad Garte, Geir Forbregd, Marius Kvande og Stig Talgø som vant hver sin klasse da vi inviterte til årets Åpningsturnering på Surnadal Golfpark søndag 2. mai.

Uavhengig av klasse var det turneringens yngstemann Marius (11) som var best av alle.  Tidligere i vår vant unggutten tilsvarende klasse i Tingvoll GK sin åpningsturnering, og nå gjentok han bragden på hjemmebane.   Imponerende spill av vårt unge golftalent, som det naturligvis blir spennende å følge videre utover sesongen.   Fortsetter dette spillet er han ihvertfall klar for klasse 1 innen kort tid.

Marius spilte dagens runde på meget solide 80 slag, og var dermed 3 slag bedre enn Stig Talgø som vant «Menn klasse 1» (handicap 0-18).  Stig vant klassen hårfint foran klubbkameratene Magnus Snekvik og Terje Kvande (alle med 32 poeng) og Lars Erik Fremstad fra Kristiansund og omegn GK med 30 poeng.    Marius Kvande vant «Menn klasse 2» (handicap 18,1 – 36,0) med klar margin foran Pål Morten Fossen fra Oppdal GK og Palmar Brennskag, Surnadal GK.   Geir Forbregd fra Surnadal GK vant «Menn klasse 3» (handicap 36,1 – 54,0) foran Tom Erik Kvande og Tor Oterhals.

Tove Hilstad Garte var eneste deltaker i «Kvinner klasse 1», mens Dagrun Dyrnes Stromberg vant «Kvinner klasse 2» foran Siri Vaagland og Anna Rita Lollich Dale fra Kristiansund og omegn GK.

Alle resultatene finner du her:  Turneringer (surnadal-golfklubb.no)

Det var 28 deltakere i «Åpningsturnering 2021 – Hook & Slice».   Det var godt spillevær, med delvis varmende sol innimellom.   Baneforholdene er naturlig nok ikke optimale ennå, og vi måtte også spille på provisorisk green på hull 3 (pga. at det fortsatt ligger snø på den delen av banen).   Og noen av greenene har heller ikke fått sin «vårpuss» ennå, og dermed litt dårlige forhold for putting.   Men forholdene var like for alle – og det virket absolutt som alle trivdes på Surnadal Golfpark og var glade for at golfsesongen endelig var i gang.   Resultatene var nok litt preget av litt rusten vårform, men det var også flere som viste virkelig gode takter.

På bildet ser vi alle premievinnerne samlet på ett brett.  Bak står de 5 klassevinnerne, fra venstre Marius Kvande, Tove Hilstad Garte, Stig Talgø, Dagrun Dyrnes Stromberg og Geir Forbregd.   Foran fra venstre Palmar Brennskag, Magnus Snekvik, Terje Kvande og Pål Morten Fossen.

Her er kvartetten Geir Garte, Palmar Brennskag, Siri Vaagland og Nils Magne Røen klare til start fra hull 1.

Det var nydelig spillevær og (årstiden tatt i betraktning) greie spilleforhold i årets første turnering på Surnadal Golfpark.

Pga. snø på deler av banen måtte vi spille med såkalt provisorisk green på hull 3.   Her gjelder det å få ballen innenfor den røde sirkelen, og så legger vi til et ekstra slag og noterer dette som hullets score.