Lyst til å begynne med golf? Vi kjører et ekstra nybegynnerkurs før sommerferien :-)

Vi har fått noen signaler om at det kan være flere som har lyst til å ta nybegynnerkurs og forsøke seg på golf, men som ikke ble med på det forrige kurset som vi arrangerte tidlig i mai.  Det er selvfølgelig ingen ting som gleder oss mer enn at det er enda flere som har lyst til å begynne med golf 🙂

Derfor forsøker å sette opp et ekstra Veien-Til-Golf-kurs nå før sommerferien, for å få med flest mulig av de interesserte – og slik at deltakerne også får en lengst mulig golfsesong etter gjennomført kurs.

Les gjerne litt mer om Norges Golfforbund sitt opplegg for Veien Til Golf (VTG).  Her finner du også link til elæringskurset som må gjennomføres før oppmøte.

Det må være minimum 6 deltakere dersom vi skal kjøre kurset, hvis ikke forsøker vi på nytt i august / september.

Kurset går over tre dager (totalt 11 timer inkl. matpauser mv) og starter med introduksjon (litt om regler og utstyr, grep, oppstilling, svingteknikk mv) fredag 11. juni kl 17.00.

Timeplan for kurset:
Fredag 11. juni kl 1700-2000
Søndag 13. juni kl 1000-1500
Tirsdag 15. juni kl 1700-2000

Oppmøtested er ved klubbhuset til Surnadal Golfklubb, Røvegen 89, 6640 Kvanne.

Kursinstruktører er Geir Garte og Tove Hilstad Garte.

Pris for kurset inkl. materiell er kr 850 for barn/ungdom (under 20 år) og voksne kr 1700.  Dette inkluderer også medlemskap i klubben, samt fri spillerett / greenfee resten av sesongen 2021.
Klubben har golfutstyr til utlån for deltakerne.

Påmelding til Tove Hilstad Garte på epost tovehilstadgarte@gmail.com eller mobil 48234581.
Vi må ha opplysninger om navn, adresse, fødselsdato, mobil og epost ved påmelding.