«Mexican scramble» lørdag 18. juli – fullbooket med 11 lag

Juli måned er en litt roligere turneringsmåned, men vi kan selvfølgelig ikke ta helt fri 🙂

Lørdag 18. juli  (start kl 14.00) skal vi ha en uhøytidelig sommerferieturnering, der vi spiller med 3-er eller 4-er lag med spilleformen «mexican sramble».

Her er startlista:

Mexican Scramble er en variant av Texas Scramble, med den forskjell at den spilleren som slo den valgte ballen ikke får lov til å slå det neste slaget.  På hvert hull slår alle ut, og man velger det beste utslaget. Herfra slår lagets øvrige spillere fra det punktet hvor medspillerens ball ble liggende.  Av disse velges igjen den beste ballen (ikke nødvendigvis den lengste), og de øvrige spillerne i laget slår videre derfra – unntatt den spiller som slo den valgte ballen.    Her er det selvfølgelig litt strategi inne i bildet også.  Hvilken ball skal vi velge?

Påmelding i Golfbox på vanlig måte, enten lagvis eller individuelt.  Vi skal uansett mikse sammen lag slik at alle får et lag å spille med.

Det spilles 18 hull stableford, med en felles score (ball) for laget.    3-er lag spiller med 15% handicap og 4-er lag spiller med 10% handicap, slik at det skal bli jevnbyrdig konkurranse selv om to ulike lagstørrelser konkurrerer med hverandre.

Dette er forøvrig en fantastisk fin turneringsform for nybegynnere, så vi håper flest mulig kan invitere med seg en turneringsdebutant på laget sitt 🙂

Startkontingent kr 100 pr spiller.     Enkel premiering til de tre beste lagene.