Lars Nes fra Sunndal GK med hole-in-one på hull 9 !! :-)

Lars Nes fra Sunndal GK tok årets andre hole-in-one på Surnadal Golfpark tirsdag 6. september – og tidenes aller første på hull 9 (par 4 / 227 meter)!

En skikkelig lang og utrolig presis drive trillet altså rett i hullet – et fantastisk slag!!    Det var klubbkameratene Christoffer Sundby og John Ness som var vitne/markører til prestasjonen – som naturlignok utløste gledescener ute på greenen ved Røvegen 🙂    John Ness tok forøvrig selv hole-in-one på Surnadal Golfpark (på hull 7) for en måned siden!

Webredaktøren har fått sett en videosnutt av den spennende turen fram mot greenen og øyeblikket da Lars fikk se at ballen lå trygt i hullet – og har et aldri så lite håp om at vi skal få tak i denne filmen for publisering på hjemmesiden også.

Vi gratulerer Lars med fantastisk prestasjon !

Selv om han tilhører naboklubben Sunndal GK så er han svært ofte å se ute på Surnadal Golfpark – noe som tyder på at han liker seg på banen vår – noe vi selvfølgelig synes er kjekt 🙂