Kristoffer med «kinderegg» i NordHus Open Junior! Vinner, turneringssponsor og bursdag :-)

Dagens bestemann med skikkelig kinderegg; vinner, turneringsarrangør – og bursdag! 😂

Kristoffer Brøske Nordvik spilte sin beste runde noen gang – og fikk en fantastisk poengscore – til tross for et ufyselig vær og håpløse spilleforhold. Hele 47 poeng !  Gratulerer til Kristoffer for en drømmedag på golfbanen 🙂    Men rindalingen Håkon Svanem (15) imponerte nesten like mye, med sine 43 poeng / 82 slag!   Kristoffer og Håkon var i særklasse best i NordHus Open Junior, der det ble konkurrert på stablefordpoeng.

Marius Kvande (13) hadde likevel dagens beste bruttoscore med 79 slag, men pga. hans lave handicap ble dette «bare» 29 poeng.  Marius var alene i klassen for spillere med handicap 0-18.

Alle resultatene finnes i Golfbox.

Saken oppdateres med flere bilder og omtale i løpet av kvelden / helga.

Dagens mann Kristoffer Brøske Nordvik putter på hull 9.  Kristoffer spilte i gruppe sammen med Erling Svinvik, Marius Kvande og Magnus Oliver Grønstrand.

Eirik Nordvik (kompanjong med Kristoffer i NordHus),  Halvor Heggem Kvande, Henrik Melkild (turneringsleder) og Steinar Nordheim Berntsen.

Ragnhild Snekvik var eneste jente på deltakerlista i NordHus Open Junior.

Magnus Oliver Grønstrand fra Sunndal GK debuterte som turneringsspiller i dag.  Men Magnus klarte seg veldig bra, og vant like godt klassen for gutter med klubbhandicap (over 36).

Halvor Heggem Kvande putter på hull 9.  Halvor var forøvrig turneringens eneste som gamblet på godvær og stilte i genser 🙂

Håkon Svanem (fra Rindal) spilte meget godt, og fikk en sterk 2. plass bak Kristoffer Brøske Nordvik i klassen for gutter med hcp 18,1 – 36,0.  Her putter han på hull 7, med Ragnhild Snekvik og Erik Talgø Skogheim som medspillere.

Været var ikke det aller beste – for å si det mildt.   Plaskregn, vind og bløt bane…. 🙁   Men humøret ute på banen var likevel godt – det er det aller viktigste!