«Kom-i-gang-kveld» i golfsimulatoren ga mersmak :-)

Det var dessverre ikke særlig mange nybegynnere tilstede på vår første oppstartkveld, men det kan godt være at vi forsøker et par kvelder til i løpet av høsten – i håp om å få med noen flere.

Erkki Morten Klami tok nybegynnerkurset i sommer, og var blant dem som møtte opp for å lære seg bruken av simulatoren.  Og kvelden ga mersmak 🙂

Golfsimulatoren vår er nå forøvrig oppgradert «fra topp til tå» teknisk, med ny PC, oppgradert programvare med flere nye baner, ny prosjektor og nytt lerret.    Så nå er fungerer utstyret som det skal, uten forstyrrende feil underveis i spillet.

Her finner du en oppskrift (som også står oppslått på veggen i simulatorrommet).
Instruksjon for start og stopp av simulator

Booking av simulatoren foretas i Golfbox, på samme måte som du booker tid ute på banen sommers tid.  Husk å velge Surnadal Golfpark – Simulator Golf som Fasilititet.  (så snart vi stenger banen utendørs blir dette standard valg her).

Første gang du skal inn i klubbhuset må skaffe deg informasjon om koden til nøkkelboksen.  Ta kontakt med noen fra «styre og stell» i klubben så får du tilgang.