Alle Nyheter

Knallsterke resultater i teten av kveldens runde av Intersport Cup ! :-)

Jan Ove Bævre vant herreklassen i kveldens runde av Intersport Cup med knallsterke 24 poeng, med Arnstein Hilstad Garte like bak med 23 poeng (og 37 brutto slag).   Og i dameklassen vant Tove Hilstad Garte med 20 poeng, foran Heid Snekvik og Malin Røen på delt 2. plass med 17 poeng.

Altså meget solide scorer i teten av begge klassene i kveld !    Det er selvfølgelig ingen ulempe for noen at spilleforholdene nå er helt perfekte på det aller meste av banen – og det medvirket nok til at resultatene jevnt over var gode i kveld.

Kveldens resultater i Intersport Cup.

På bildet nedenfor ser vi en blid gjeng etter avsluttet runde ved greenen på hull 9.   Fra venstre Malin Røen, Kjell Øyen, Jan Ove Bævre og Terje Kvande.

Malin var førvrig bare 20 cm unna eagle på hull 9 i kveld 🙂

Vi hadde også en gjestespiller fra Longyearbyen GK i kveld.  Utflytta surnadaling Frode Skei Gjengstø benyttet noen feriedager fra pilotjobben i Norwegian til å spille golf sammen med gamle kjente.   Frode lovet forøvrig å melde overgang til Surnadal GK før neste sesong 🙂

Fra venstre Frode Skei Gjengstø, Arnstein Hilstad Garte og Bjørn Schei.

Sammenlagt leder fortsatt Marius Kvande (som ikke deltok i kveldens runde) med sine 187 poeng, og like bak følger Jan Ove Bævre med 186, Knut Haugen med 186, Terje Kvande med 183 og Kjell Øyen med 176 poeng.   I dameklassen leder Tove Hilstad Garte med full pott på 300 poeng, med Heid Snekvik på 2. plass med sine 226 poeng.

Order-of-merit herrer
Order-of-merit damer

Noen glimt fra kveldens runde: