Klubbmesterskapet 2021 spilles lørdag 21. og søndag 22. august

Norges Golfforbund har nå fastsatt «anbefalt klubbmesterskapshelg» til lørdag 21. og søndag 22. august.
De siste årene har vi i Surnadal Golfklubb valgt å holde oss til NGF sin anbefaling for unngå diskusjoner om hva som passer / ikke passer for enkeltspillere.  Dermed er det alltid NGF som avgjør dette for oss.

Klubbmesterskapet 2021 i Surnadal Golfklubb spilles altså på Surnadal Golfpark lørdag 21. og søndag 22. august.

Det spilles i følgende klasser:

• Barn (under 12 år stableford, spiller kun dag 2)
  • Herrer junior (13-19 år brutto score)
  • Damer junior (13-19 år brutto score)
  • Herrer (20-49 år brutto score)
  • Damer (20-49 år brutto score)
  • Herrer senior (50 år og eldre, brutto score)
  • Damer senior (50 år og eldre, brutto score)
  • Herrer stableford (alle herrer uavhengig av alder, vanlig stableford 100% hcp)
  • Damer stableford (alle damer uavhengig av alder, vanlig stableford 100% hcp)
  • Herrer veteran (65 år og eldre, utslag fra tee 33, maks score par +5)  *)
  • Damer veteran (65 år og eldre, maks score par +5)                                 *)

*)   Dette er nye klasser i 2021.  Alle spillere som fyller alderskriteriet (65+) kan velge å spille i denne klassen som alternativ til den ordinære  «herrer senior» / «damer senior».  Dvs. valgfri klasse for alle som er over 65 år.  Det gjøres spesielt oppmerksom på at både damer og herrer skal spille fra tee 33 i disse klassene.

Du kan allerede nå melde deg på klubbmesterskapet i Golfbox her: