Juleturnering i golfsimulatoren

Etter forslag fra noen av våre ivrige spillere forsøker vi oss på en enkel og uhøytidelig turnering i golfsimulatoren i løpet av juledagene –  med finalerunde i nyttårshelga.

Turneringens innledende runder spilles på de to banene Kapalua Bay og Valderrama.   Alle spiller på sitt registrerte handicap, med utslag fra tee-sted «amatør» evt. «ladies».    Vi konkurrerer både i stableford/netto slag og brutto slag.

Dette foregår ganske enkelt ved at du får med deg 1, 2 eller 3 medspillere og booker tid i Golfbox på vanlig måte.    De to tellende innledende rundene må spilles i perioden lørdag 18. desember til torsdag 30. desember.

Etter gjennomført runde tar dere bilde av skjermen / lerretet som dokumenterer resultatet, og sender dette på sms til 91554069 eller messenger til Surnadal Golfklubb.

Litt resultatservice kan det også bli litt underveis – etterhvert som resultatene tikker inn til sekretariatet.

Deretter setter vi opp nye grupper basert på resultatene fra de to innledende rundene.  Finalerunden må spilles i dagene fredag 31. – søndag 2. januar.   (kommer tilbake til bane).

De fire beste bruttoscorene spiller sammen, de fire med høyest poengscore/nettoscore i samme gruppe osv.   Hvor mange grupper som spiller i finalerunden blir avhengig av antall deltakere.

Enkel premiering til vinnere deles ut etter siste runde 2. desember.

Oppsettet skal være slik som på bildet nedenfor:

En kommentar om “Juleturnering i golfsimulatoren

Det er stengt for kommentarer.