«Hjortescramble» er allerede fullbooket – men meld dere gjerne på til venteliste

Den tradisjonsrike parturneringen «Hjortescramble» – som alltid er sesongens siste turnering – er som vanlig utrolig attraktiv og populær blant spillere fra hele Midt-Norge.    Dette er en uhøytidelig og artig parturnering, men likevel er den prestisjefylt og det henger litt høyt å få med seg førstepremien fra Hjortescramble.

Det er i skrivende stund nesten en måned til turneringsdatoen, men i løpet av helga har påmeldingene strømmet inn – og nå har vi hele 67 påmeldte (dvs. 7 på venteliste).   Det er en absolutt maks. grense på 60 deltakere.    Men meld der gjerne på likevel, da det selvfølgelig kan bli forfall og dermed behov for spillere på venteliste.

Her kan du se deltakerlista i Golfbox.

Hvert lag består av 2 spillere, gjerne mix-lag med en spiller av hvert kjønn.  Påmelding fortrinnsvis lagvis, men det er også å melde seg på individuelt (da vil turneringskomiteen sette sammen lag).

Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget en av ballene, og markerer dette punktet – hvoretter den andre plukkes opp og plasseres innen en køllelengde fra den valgte ballen. Spillerne slår videre (i valgfri rekkefølge) på hver sin ball.

På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart en av spillerne på laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.

Spillerekkefølge: Det er laget som har honnøren og de velger selv hvem som skal slå først innbyrdes i laget.

Utslag:  Hver spiller skal ha 6 tellende utslag.

Handicap:   25% av spillernes sammenlagte handicap.

Startkontingent kr 200 betales ved Vipps eller kontant ved oppmøte (senest 30 min før start).

Det blir kortreist hjortekjøtt i premier til de 3 beste lagene, og ellers god premiering til de neste lagene på resultatlista 🙂

Ellers noen innlagte konkurranser med ekstra premier 🙂

Foto:   Gøran Rønning