Golfpro Lars Martin Berg kommer til Surnadal Golfpark onsdag 29. juli !

Vi har vel alle opplevd – kanskje under hver eneste golfrunde til og med – at vi skulle ønske både bedre ferdigheter og en litt høyere stabilitet i golfspillet vårt.   De fleste av oss har bare spilt og spilt, kanskje snappet opp litt hjelp og noen tips her og der (gjerne litt motstridende tips også, som gjerne medfører at vi er like forvirret) – og spillet er fortsatt like ujevnt og rufsete.

Men uansett hvilket ferdighetsnivå / handicap vi har så kunne det vel alltids vært artig å være LITT bedre, ikke sant?  Nå har vi en unik mulighet til å få litt hjelp av en profesjonell instruktør – som raskt ser «hvor skoen trykker» og hva vi kan gjøre for å forbedre oss et par hakk.

Som klubb erkjenner vi også at vi har hatt liten fokus på selve golfspillet etter at vi har gjennomført nybegynnerkurset, og det er faktisk flere år siden vi hadde tilbud om protimer lokalt i klubben.

Dette har vi i år tenkt å gjøre noe med, og vi har derfor hyret inn golfpro Lars Martin Berg (som er av pro’ene ved Byneset Golf) som et kurstilbud til klubbens spillere nå i sommer.  Onsdag 29. juli kommer Berg nedover fra Byneset til Surnadal Golfpark, for å holde gruppekurs og individuelle protimer til medlemmer i Surnadal Golfklubb.     Dette er kjempemulighet folkens – som vi virkelig håper det blir kjempeinteresse for !

Han er klar fra kl 12.00 og blir på banen noen timer utover ettermiddagen og kvelden alt etter interesse og etterspørsel.

Det blir lagt opp til en kombinasjon av gruppekurs (4-5 spillere sammen), og individuelle timer.

• Grupper på 4 eller maks 5, med 1 klokketime pr gruppe.                    kr 250 pr person
  • Individuell trening/instruksjon
    • kr 450 for 25 minutt
    • kr 700 for 50 minutt.

Påmelding til Hallvard Kvande senest tirsdag kl 12.00 på sms til tlf 90696381.

Ved bestilling gir du beskjed om du ønsker individuell time eller gruppekurs.  Oppgi også ønsket tidspunkt, og gjerne hvilket tema (del av spillet) du kan tenke deg ekstra fokus på i kurset.  Om mulig kan vi sette opp temakurs innen spesielle deler av golfspillet.   Bestiller du en individuell time velger du selv om du vil ta denne på drivingrangen eller ute på banen.  Tidspunkt/timeplan/grupper setter etterhvert som vi får inn bestillinger, og etter ønsker fra dere som bestiller.

Vi håper selvfølgelig at klubbens spillere benytter seg av dette fantastiske tilbudet – og blir det suksess kan det absolutt være aktuelt med en oppfølgingsdag senere i år.   Dette er nå opp til dere klubbmedlemmer/spillere om dette er et tilbud som er interessant.

Lars Martin Berg er en «pro» (profesjonell golfinstruktør) som er meget anerkjent, og får gode tilbakemeldinger fra golfere på alle nivå.   Det er også noen spillere i Surnadal GK som har hatt instruksjon med Lars Martin, med meget godt resultat.

Lars Martin er født i 1984 og kommer fra Trondheim. Han begynte med golf da han var 8 år. Han ble ferdig med sin 3-årige PGA trenerutdannelse gjennom PTU (profesjonell trenerutdannelse) i 2008. Lars Martin har kategori A i PGA-systemet.  Lars Martin spilte på landslaget i perioden 2001-2002 før han ble profesjonell i perioden 2003-2005.