Golfformen finpusses – masse gode tips fra Paul Blaikie :-)

Vi har i dag – lørdag 30. april – hatt årets første besøk av golfpro Paul Blaikie – med en miks av individuelle timer og gruppeinstruksjon.   Ikke så heldig med været i dag dessverre, men både instruktør og deltakere hadde kledd seg godt – så det gikk nok bra for de aller fleste når treningen kom i gang.

Etter tilbakemeldingene fra deltakerne å dømme var det mange gode tips å få, der Blaikie var svært god til å sette fokus på 2-3 momenter med teknikken, som kunne forbedres med litt trening og konsentrasjon av den enkelte.

Blaikie kommer tilbake igjen allerede lørdag 28. mai, og opplegget blir tilnærmet det samme da også. Kombinasjonen individuelle timer eller gruppetrening tilpasses etter interessen fra dere spillere.  Noen vil kanskje også benytte treningsøkta til å gå noen hull på banen sammen med instruktøren, det er også en mulighet.

På bildet nedenfor ser vi kvartetten Geir Forbregd, Maja Bjørnaas, Jørn Einar Bjørnaas og Arthur Melling som har gruppetrening «short play» (chipping, pitching mv) med Paul Blaikie (til høyre).