Golf-appen Gimmie i oppgradert versjon – med ny baneguide :-)

Vi har nylig inngått avtale med leverandøren av Gimmie (hele Norges golf-app) om en utvidet og forbedret versjon, som bl.a. inneholder en betydelig bedre baneguide og flere muligheter for å publisere informasjon fra klubben.

I løpet av vinteren vil vi gjøre oss kjent med systemet og oppdatere klubbens lokale informasjon på en best mulig måte – slik at det slik bli en mest mulig brukervennelig og interessant applikasjon for alle våre medlemmer og gjestespillere på banen.  Vi vil gradvis benytte Gimmie mer og mer for å publisere nyheter mv. til våre medlemmer, i en kombinasjon med hjemmeside, facebook og instagram.

Gimmie her integrert med Golfbox, og vil etterhvert overta alle funksjoner som du tidligere har funnet i den gamle Golfbox-appen.  Her booker du tid på banen, her melder du deg på turneringer, her fører du scorekort (for opp til 4 spillere) og her regulerer du handicap.

Vi anbefaler at alle laster ned appen Gimmie på sin smarttelefon, og logger seg på med det vanlige brukernavnet og passordet for Golfbox.