Golf-appen Gimmie i oppgradert versjon – med ny baneguide :-)

Vi har nylig inngått avtale med leverandøren av Gimmie (hele Norges golf-app) om en utvidet og forbedret versjon, som bl.a. inneholder en betydelig bedre baneguide og flere muligheter for å publisere informasjon fra klubben.

I løpet av vinteren vil vi gjøre oss kjent med systemet og oppdatere klubbens lokale informasjon på en best mulig måte – slik at det slik bli en mest mulig brukervennelig og interessant applikasjon for alle våre medlemmer og gjestespillere på banen.  Vi vil gradvis benytte Gimmie mer og mer for å publisere nyheter mv. til våre medlemmer, i en kombinasjon med hjemmeside, facebook og instagram.

Gimmie her integrert med Golfbox, og vil etterhvert overta alle funksjoner som du tidligere har funnet i den gamle Golfbox-appen.  Her booker du tid på banen, her melder du deg på turneringer, her fører du scorekort (for opp til 4 spillere) og her regulerer du handicap.

Vi anbefaler at alle laster ned appen Gimmie på sin smarttelefon, og logger seg på med det vanlige brukernavnet og passordet for Golfbox.

Det blir forøvrig en liten gjennomgang / «lynkurs» i bruken av Gimmie på medlemsmøtet (i forbindelse med årsmøtet) tirsdag 27. februar.