Dugnadsgjengen til Tingvoll på golftur :-)

Vår driftige dugnadsgjeng benyttet det flotte høstværet fornuftig i dag, da 9 av karene pakket golfbagene i bilen og satte kursen til Øydegard golfbane.

Det var nemlig lagt opp til felles sosial utflukt, med innlagt «seriøs» turnering på den fine banen til Tingvoll Golfklubb på Øydegard – og med påfølgende middag ved Tingvoll Fjordhotell på hjemturen.

Vi har fått tilsendt noen bilder fra dagen på Øydegard golfbane.

 

 

 

 

 

Terje Kvande vant turneringen med 74 slag / 32 poeng, foran Hallvard Kvande med 77 slag / 30 poeng.

 

Ved middagsbordet på Tingvoll Fjordhotell ser vi Kjell Øyen (ryggen til), videre fra venstre Hallvard Kvande, Palmar Brennskag, Nils Magne Røen, Jens Settemsdal, Einar Grønnes, Jan Ove Bævre og Trygve Talgø.   Fotograf var Terje Kvande.   Av den faste dugnadsgjengen manglet Anders Fridtjof Røen og Jan Terje Foss på turen til Tingvoll.

Vi benytter samtidig anledningen til å rette en ny stor takk til denne arbeidssomme dugnadsgjengen, som gjør en stor innsats for å holde Surnadal Golfpark velholdt og fin til enhver tid.  Og er det et byggeprosjekt på gang, så er de samme karene kjapt framme med hammer, sag, malingskost mv..    Flott at dere tok dere tid til et særdeles velfortjent avbrekk fra dugnadsarbeidet på hjemmebane til en golftur på Tingvoll.