Alle Nyheter

Da er golfsimulatoren klar til bruk i klubbhuset! :-)

Mandag 25. november hadde vi besøk av montørene fra Chrisco Golf AS og i løpet av kvelden kunne styreleder Hallvard Kvande slå de første slagene i den «nye» golfsimulatoren vår.   Det er riktignok den samme simulatoren som tidligere stod i Landbrukshuset på Skei, men lokalet er ihvertfall splitter nytt.

Og fra onsdag 27. november er simulatoren åpen for offentlig bruk   – selv om enkelte rutiner for booking og bruk ennå ikke er 100% på plass.    I skrivet nedenfor (pdf-fil for nedlasting) finner du satsene for bruk, både pr time/person og for et sesongkort (ut 2020), samt annen nyttig informasjon.

Golfsimulator Surnadal GK – satser for 2020

Du kan booke tid i Golfbox (velg «bane» Surnadal – simulator golf), på samme måte som du gjør ved bestilling av teetime på banen sommers tid.  Men husk at du må bestille det antall halvtimer du/dere ønsker å spille (du må altså bestille flere ganger hvis du skal spille lenger enn 30 min).    Dermed vil alle kunne se når simulatoren er opptatt eller ledig.

Surnadal GK oppfordrer alle om å betale for sesongkort så raskt som mulig.  Både for å få inn nødvendig likviditet til å betale driften av simulatoren – men aller mest for å få flest mulig til å spille masse golf nå i vinter.

Vi håper det nye simulatoren vil bli mye brukt framover – og at klubbhuset skal bli en møteplass og aktivum for alle golfspillere i klubben utover vinteren og våren.