Arnstein og «goillmo» Randi vant golftur til Spania i ALTI Birdie ! :-)

Arnstein Hilstad Garte og Randi Moe Sæter på laget ALTI on green vant lagturneringen ALTI Birdie lørdag 11. september, med hele 48 poeng !   Vinnerlaget hadde et spillehandicap (tildelte slag) på 19, og med en bruttoscore på bare 73 slag blir det tilsammen en utrolig sterk poengscore.   ALTI Birdie spilles som greensome parturnering, dvs. at begge slår ut fra tee, og videre derfra annethvert slag på den valgte ballen.

Vinnerlaget kunne forøvrig like gjerne hatt navnet «Arnstein og goillmo Randi«, det har seg nemlig slik at Randi er gudmor / fadder for Arnstein.   Derfor teksten i overskriften 🙂

Fotografer:   Knut Haugen / Laila Eriksen Østbø / Knut Bergli

Turneringssponsor Alti Forvaltning AS hadde på forhånd annonsert gavekort til de 3 beste parene, samt profileringsartikler til 4. og 5. plass.   Men adm. direktør Lars Ove Løseth fikk en god ide like før start – og lovet da at dersom vinnerparet ønsket å veksle inn sitt Altiett gavekort (1500 kr til hver) i en golftur til Spania med gratis opphold, flyreise tur/retur og greenfee for x golfrunder – så var dette en mulighet 🙂  Så dermed ble det selvfølgelig ekstra attraktivt å vinne !   Vi takker Alti Forvaltning AS for samarbeidet med ALTI Birdie for 3. året på rad – og håper på fortsettelse også neste år !

Og vinnerparet var svært glade for en golftur til Costa Blanca (nærmere bestemt på Cabo Roig) i Spania 🙂   På bildet nedenfor setter Arnstein den viktige parputten på hull 7, mens Randi følger spent med.

Lenge utover i turneringen lå «Setergarden IL» (Tor Mogstad og Lars Ove Løseth) helt i teten, men det sviktet litt på slutten og seieren glapp på de to siste hullene.  Men Setergarden IL fikk også hele 46 poeng og spilte en meget sterk turnering.

På bildet nedenfor er det Lars Ove Løseth som har slått ut på hull 14, med lagkamerat Tor Mogstad og Tor Oterhals som tilskuere.

På tredjeplass kom «Team Svinvik«, med Erling (16) og far Øyvind Svinvik på laget.  «Team Svinvik» fikk også en ekstrapremie for eagle på hull 10 !!  Erling slo ut fra tee, mens far Øyvind likegodt satte 2. slaget (godt over 100 meter) rett i koppen !

Her er alle resultatene i ALTI Birdie 2021

Det var også premier til longest drive, closest to pin osv.   Her ble det premier til Tove Hilstad Garte, Øyvind Svinvik,  og Siri Vaagland.

Det var 24 deltakere i årets ALTI Birdie, som er noe færre enn vi hadde håpet på.  Men det er mye annet som foregår i helga, så det får vi ikke gjort noe med.  Vi som spilte hadde i hvert fall en fin golfdag på Surnadal Golfpark – og det er selvfølgelig det viktigste.

Her de tre beste lagene i ALTI Birdie, fra venstre Lars Ove Løseth, Tor Mogstad, Randi Moe Sæter, Arnstein Hilstad Garte, Erling Svinvik og Øyvind Svinvik.

Team Melen med Kjell Øyen og Laila Eriksen Østbø spilte også en solid turnering, og endte på 7. plass med sine 34 poeng.