Arnstein og Einar best i siste runde av SpareBank1 Nordmøre Challenge :-)

Arnstein Hilstad Garte og Einar Grønnes (på bildet nedenfor) fikk begge 20 poeng i runde 8 av SpareBank1 Nordmøre Challenge var dermed klart best av spillerne med handicap under 36.   Ken Marius Pedersen spilte en av sine beste runder for året, og noterte seg for hele 22 poeng i klassen for spillere med klubbhandicap (hcp > 36).

Her finner du alle resultatene fra kveldens runde.

Sammenlagt ble det ingen endringer i teten, og vi kan gratulere Geir Forbregd (22 poeng gj.snitt), Kristin Grønnes (17 poeng gj.snitt) og Ken Marius Pedersen (19 poeng gj.snitt) med hver sin klasseseier i SpareBank1 Nordmøre Challenge 2022.

Tilsammen deltok 40 spillere (av disse 14 spillere med 4 eller flere runder) i årets utgave av SpareBank1 Nordmøre Challenge, fordelt på 6 kvinner, 33 herrer og 1 i klubbhandicap-klassen.  Einar Grønnes er forøvrig den eneste spilleren som har deltatt i samtlige 8 runder i årets turneringer.

Her finner du sammenlagtresultatene:

Herrer hcp < 36
Damer hcp < 36