Årets nyhet – strikket golflue med brem :-)

Har det hendt at du har lagt ut på golfrunde på kalde vår- eller høstdager med vanlig golfcaps, og angret på at du ikke tok med med varmere hodeplagg?  Da har vi nå funnet løsningen 🙂    Og dette er selvfølgelig også en fin vinterlue – der du kan reklamere litt for golfklubben gjennom hele vinteren.

Vår lokale strikkegründer Design by Marte Helgetun har nemlig utviklet en egen oppskrift for lue med brem, som vi tror er perfekt til ditt behov.  Vi har også fått til en uformell avtale med «strikkefabrikken Randi Glærum», som tar i mot bestillinger (oppgi farge) på sms til 99241079.

Luene koster 450 kroner, ferdig strikket inkl. brodert klubblogo i front.
Betaling på Vipps direkte til Randi.

Leveringstid:   «ikkje riktig over natta» – dvs. avhengig av antall bestillinger og strikkefabrikkens kapasitet 🙂

Luene leveres i flere forskjellige farger, se her:
Lue med brem voksen – Herre – Oppskrifter og materialpakker – Design by Marte Helgetun

Kjempefin og varm lue med god passform / fasong.   Fin brem + logo i front.

Randi Glærum med sin første produksjon levert til Knut Haugen

Stig Talgø stilte velvillig som modell for den nye lua 🙂