Årets første nybegynnerkurs i helga :-)

Årets første nybegynnerkurs går av stabelen nå i helga, lørdag 8. og søndag 9. mai.  Vi kjører på med «Veien-Til-Golf»-kurs så tidlig som mulig i sesongen, slik at deltakerne får mulighet til en lengst mulig sesong etter gjennomført kurs.

Da vi var innom drivingrangen lørdag formiddag var det ei ivrig gruppe med 9 nye golfere som var i aksjon, med Tove og Geir Garte som instruktører.   Allerede etter et par timers trening var det flere som slo skikkelig bra – og gjennomsnittsferdighetene var uvanlig høy til å være nybegynnere.

Etter ei formiddagsøkt på drivingrangen med fokus på oppstilling, grep og sving – så var det en runde for å bli kjent med selve banen etter lunsj.  VTG-kurset er en kombinasjon av teori- og praksisopplæring, og i løpet av helga vil hele gjengen være i stand til å gå ut på banen for å spille på egen hånd.

Erling Talgø er en av deltakerne på kurset i helga, og hans første kommentar var at «Dette var jammen ikke lett, men jævlig artig!«.

Vi kan nok være 100% enig i den kommentaren de fleste av oss antakelig -)       Her er Erling i aksjon på sin aller første golfrunde, og ballen har som vi ser lagt seg litt kjelkete til.

Her er gjengen samlet etter vel gjennomført kurs søndag ettermiddag.  Vi håper og tror at vi skal få se mange av disse på Surnadal Golfpark.   Fra venstre kursinstruktørene Emil Naterstad og Geir Garte, videre Anders Waarum, Erling Talgø, Edvin Andreas Forfot, Rune Grøtan, Ivar Gustad, Andreas Svedlund, Emilie Ringseth, Stian Oterhals og Marja Janka – og helt til høyre kursinstruktør Tove Garte.  Samtlige kursdeltakere blir nå registrert som medlemmer i Surnadal Golfklubb.