«Alti Birdie» – parturnering med golftur til Spania som førstepremie :-) 44 deltakere – startlista er nå publisert

Vi anbefaler at alle krysser av datoen lørdag 23. september og forbereder seg en knallspennende turnering – nemlig Alti Birdie som vi arrangerer sammen med vår hovedsponsor og turneringssponsor Alti Forvaltning AS.

Her finner du startlisten i Golfbox.

Mer info. om turneringen:    Alti Birdie 2023

Alti Birdie er en parturnering over 18 hull, med spilleformen greensome – som er en modifisert form av foursome.  Begge spillerne slår ut fra utslagsstedet, og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, og deretter spilles det som foursome – dvs. at spillerne slår annenhver gang på ballen til den ligger i koppen. Laget noterer felles score.

Parets spillehandicap vektes med 60 % av spillehandicapet til spilleren med laveste spillehandicap og 40 % av spilleren med det høyeste spillehandicapet.

Premiering
– 1. plass: Golftur til Costa Blanca i Spania*
– 2. plass: Altiett Gavekort (kr. 1.000)
– 3. plass: Altiett Gavekort (kr. 500)
– Closest to pin (hull 2/11): Profileringsartikler (ALTI)
– Longest drive (hull 6) for damer og herrer.  Profileringsartikler (ALTI)

*Premien dekker bolig og greenfee til to personer på to baner, til hver av vinnerne i turneringsparet. Hver enkelt må selv dekke transport (fly). Turen må
gjennomføres utenom høysesong (sommer og skoleferier), og ved ledig kapasitet i Altis ferieboliger. Premien kan byttes i Altiett Gavekort (kr. 1.500).

Påmelding i Golfbox innen torsdag 21. september kl 22.00.