18-hulls bane allerede til våren !?! :-)

Det foregår stor aktivitet på Surnadal Golfpark selv om de fleste golfspillerne er i ferd med å pakke ned utstyret for sesongen nå.   Som kjent har det på kort tid reist seg et flott bygg ved klubbhuset, der golfsimulatoren vår snart skal monteres.    Og nå er det jammen gjort store framskritt i retning av nye utslagssteder på banen, slik at vi til våren sannsynligvis kan spille på «18-hulls bane».

I løpet av uka har trioen Nils Magne Røen med gravemaskin, Odd Sæther med hjullaster og banesjef Stig Talgø som planlegger gjort en fantastisk innsats og fått på plass store og solide betongplatter på de nye utslagsstedene (på samtlige hull bortsett fra hull 2).  Det nye utslaget på hull 2 blir også snart planert og tilrettelagt, og når det i tillegg blir investert i nye matter – blir dette et skikkelig løft for Surnadal Golfpark – som gjør banen enda mer spennende å spille på.     Banen er allerede slopet som 18-hulls bane (altså som 2 ulike 9-hulls sløyfer) av golfforbundets sloperatingteam.