Alle Nyheter

Tips: Har du lastet ned Golfbox-App’en ?

Vi sliter med at altfor få av oss «orker» å bestille og bekrefte tid før vi før vi går ut på golfrunden vår.   Resultatet av dette er bl.a. at potensielle gjestespillere som er inne på Golfbox for sjekke om det finnes ledige tider ser en golfbane som ingen spiller på.  Og hvem vil spille på en golfbane som ingen andre spiller på ?

 

Nå har svært mange av oss smarttelefoner, og da er kanskje den beste løsningen å bruke den fine Golfbox-App’en.   Da er det bare noen få tastetrykk for å bekrefte teetime før vi starter runden, før vi kan starte det digitale scorekortet – og justere handicapet vårt automatisk etter gjennomført runde.    Du kan søke etter Golfbox i Google Play (Android) eller App Store (Iphone) så finner du den raskt for nedlasting.

 

Ved å trykke på ikonet (snarveien) du da får opp på mobilen din kommer du inn på dette oppstartbildet.
Der trykker du på Golfbox øverst i skjermbildet.

 

I Golfbox-App’en kan du legge inn dine favorittbaner, og deretter velge fra liste.
Hvis du har posisjonering/sporing av aktivt på mobilen finner den automatisk nærmeste golfbane.

 

 

Velg først starttidsbestilling (husk å bekrefte) – og deretter åpner du scorekortet for å registrere scorene for hvert enkelt hull.

 

Under valget starttidbestilling finner du kalenderen.

 

 

Du kan deretter velge ønsket ledig tidspunkt, og søke opp dine medspillere.

 

 

Etter at du har gjort dette vil være runden være registrert – og er synlig for alle i den «vanlige» Golfbox på PC-skjermen.

Men OBS, OBS, det er fortsatt slik at du må bekrefte oppmøtet på banen med å trekke kortet i kortleseren.