På tide å planlegge høsten….

Selv om vi nå er inne i den aller varmeste perioden i hele sommer, så er det likevel snart august – og kanskje også på tide å minne om en del viktige datoer når det gjelder høstens golfprogram.   Foruten de «faste» seriespillene på tirsdag og onsdag (Intersport Cup og Surnadal Sparebank Challenge) er det mange turneringer utover høsten.

Vi starter med parturneringen Eika Open tirsdag 14. august.   Denne turneringen arrangeres i samarbeid med Surnadal Sparebank og Eika-alliansen.   Eika Open spilles som Fourball, dvs. at begge i paret spiller som vanlig stableford – men at den beste poengscoren internt i paret er tellende.

Deretter er det verdt å merke seg datoene for årets Klubbmesterskap som spilles lørdag 25. og søndag 26. august.

Helga etter er det sponsorturneringen Power Golf , nærmere bestemt fredag 31. august.

Samme helg er det Oppdal Open (parturnering), som er jubileumsturnering i anledning av at Oppdal Golfklubb markerer sitt 30. årsjubiluem i 2018.    Her blir Surnadal GK representert under både turnering og middag, og styret håper at flere blir med på dette.  Ikke minst fordi Oppdal GK har vært meget dyktige til å delta på våre åpnings-/jubileumsarrangement.   Her kan du lese mer informasjon om jubileumshelga på Oppdal.

Og lørdag 8. og søndag 9. september er det også en stor golfhelg, da Surnadal GK og Kristiansund og Omegn GK har en felles todagers turnering i samarbeid med vår felles hovedsponsor Surnadal Sparebank.   Lørdag spiller vi på Surnadal Golfpark mens vi på søndag kjører til Kristiansund og spiller turneringens andre runde.    Her blir det gitt orientering om klasseinndeling og turneringsform ganske snart.   Men det vil helt sikkert bli både individuelt spill og konkurranse mellom klubbene.

Det er også planlagt sponsorturnering «Høy spenning» i samarbeid med Svorka Energi, men her er ikke datoen bestemt enda.

Mot slutten av sesongen – søndag 23. og lørdag 29. september blir det henholdsvis Presidentens 3 køller og Hjorte-scramble.     Så det er et rikholdig program for den som ønsker å spille masse golfturneringer 🙂    I forbindelse med den tradisjonelle Hjorte-scramble skal ingen bli overrasket om det også blir en sosial tilstelning om kvelden…..

Turneringskomiteen håper selvfølgelig på god deltakelse – da er det mye kjekkere for både deltakere og arrangører.   Meld deg på i Golfbox !

Under turneringene på Surnadal Golfpark er det vanligvis stor publikumstilstrømning…..  🙂