Hull 1

«Kjøpmannsgata»:  Hull 1 – 333 meter / 253 meter (par 4)

Banens lengste hull med utslag like ved parkeringsplassen. Med en lang og presis drive, der du unngår du å treffe klyngen av furutrær like til høyre for rød tee – og ikke minst roughen til høyre (i skråningen ned mot hull 7) bør det være muligheter til å komme på greenen med 2 slag på dette hullet. Greenen har imidlertid en vanskelig helling på skrå til venstre sett fra utslaget. Det er ingen bunkere på dette hullet.

sponsor

amfi_slagord_under

Hull 2

«Rørgata»:  Hull 2 – 126 meter / 104 meter (par 3)

Her gjelder å få godt løft på ballen i håp om at den stanser like foran eller helst på green. Utslaget ligger i en smal åpning i skogen, med ca 30 meter høy rough før du er inne på fairway. Vær obs på greenbunker i forkant av green på høyre side, og en relativt bratt skråning med rough bak greenen hvis du slår for langt. Out of bonds til venstre for fairway.

Pipelife

Hull 3

«Bankhvelvet»: Hull 3 – 213 meter / 194 meter (par 4)

Dogleg venstre der du får masse luft under ballen hvis treffer godt, ca 14 meter høydeforskjell fra tee og ned til greenen.  Du ser såvidt greenen fra rød tee. Er du tøff og god nok med driveren går du rett på green over trærne.  Alternativet er å følge spillelinjen og legge seg trygt til venstre for dammen i fairwayen for hull nr 6.

Surnadal spare

Hull 4

«Vårsøget»  Hull 4 – 207 meter / 181 meter (par 4)

Fra gul tee ser du halvparten av greenen bak trærne til venstre. Dette hullet er tyngre enn avstanden skulle tilsi for de fleste.  Vær obs på sidevannshinder inn i fairwayen på venstre side. Hvis du mangler lengde på utslaget kan løsningen være å legge seg nedenfor bjørkealléen ved green nr 5.

Hull 5

«Vekterslaget»:  Hull 5 – 115 meter / 115 meter (par 3)

Her er utfordringen den store vanndammen midt i fairwayen og en krevende green som heller unna utslaget. Forsøk å gå høyt og legg deg til venstre like foran greenen. Men påregn minst to putter før du er i boksen her.

gjensidige

Hull 6

«Kvistholet»:  Hull 6 – 323 meter / 273 meter (par 4)

Dette hullet er tilsynelatende enkelt, med få hindringer i veien, men med sine 323 meter i motbakke er det likevel tyngre enn man kan tro. Med et vellykket førsteutslag greier du fint å forsere vanndammen midt i fairwayen og komme litt opp mot stigningen. Slett ikke umulig å komme på greenen på 3 slag. Møtende ”trafikk” på begge sider av fairway.

Hull 7

«Spikarholet»:  Hull 7 – 130 meter / 99 meter (par 3)

Fairwayen ligger i en bratt skråning der du kan komme til å slite mer enn du liker.  Selv om hullet er kort ser du bare toppen av flagget fra gul tee.  Her gjelder det å komme høyt nok og gjerne litt til høyre for greenen. Den flate greenen er lang og smal, og er plassert på ei ”hylle” i skråningen.  Banens vanskeligste par 3-hull, der utslaget avgjør resultatet.

Pre-Bo

Hull 8

«Energidriven»:  Hull 8 – 316 meter / 278 meter (par 4)

Dette er trolig banens vanskeligste hull.  Her skal du stige ca 30 meter fra gul tee oppover mot greenen, og samtidig passere et bredt bekkefar midt i fairway.  For de fleste vil det lønne seg å ta et ekstra slag, og passere bekken på andreslaget.  Liten green tett innpå skogkanten vil gjøre innspillet meget krevende. De færreste vil greie banens par her.

YX surnadal

Surnadal

Hull 9

«Svorkaspranget»:  Hull 9 – 284 meter / 202 meter (par 4)

Dogleg høyre, der du skal passere bekkefaret igjen – og forbi en skogklynge som hindrer sikt mot greenen. De fleste satser på en lang drive over bekken, og sikrer dermed et godt resultat. Er du usikker med kan et alternativ være å legge seg opp på kanten før bekken.  Bunkere både midt i fairway på ca 180 meter samt ved greenen til venstre. Out of bonds mot vegkanten bak greenen.  Mange har rotet seg bort på dette hullet før deg, så fortvil ikke.  Og husk å ta en kaffekopp ved brakka før du går ut på neste runde!

Svorka_80pxl