Erlend Steinshamn med hele 50 poeng på Byneset !

Erlend Steinshamn fra Rindal har så langt spilt med klubbhandicap, men etter Surnadal Sparebank Away Challenge er det slutt på det 🙂   Erlend hadde før start hcp 44, men måtte likevel spille til turneringens maks. grense på 36.  Men dette forhindret ikke den godeste Erlend til å oppnå en fantastisk poengscore.   Med sin poengscore på 50 var han milevis foran Geir Berntsen (41 poeng) og Arne O. Sæter (40 poeng) – som også viste meget godt spill på Byneset lørdag.   Det hører med til historien at Erlend ville ha fått 59 (!) poeng dersom han hadde spilt på sitt «virkelige» klubbhandicap i turneringen.  Han spilte ned sitt handicap fra hcp 44 til hcp 29 !   Det må være tilnærmet rekord på en eneste runde?

Erlend Steinshamn fikk dermed sitt velfortjente napp i vandrepokalen som hovedsponsor og turneringsarrangør Surnadal Sparebank har satt opp.    Fra tidligere år har Arne O. Sæter, Stian Kooyman, Knut Haugen og Tor Helge Taagvold hvert sitt napp i vandrepokalen.

Det var dessverre ingen kvinnelige deltakere med i årets turnering.   Fra tidligere har Siri Vaagland (2) og Dagrun Dyrnes Stromberg napp i vandrepokalen.

Surnadal Golfklubb takker hovedsponsor Surnadal Sparebank for et utmerket arrangement, som vi håper blir arrangert også i sesongene som kommer.

Her er komplett resultatliste.

Surnadal Sparebank Away Challenge 2018 – resultat stableford

Stian Kooyman spilte på meget sterke 76 slag på sin runde, og vant dermed den innlagte bruttoslag-konkurransen.   Geir Berntsen (79 slag) og Arne O. Sæter (85 slag) kom også her på 2. og 3. plass.

Surnadal Sparebank Away Challenge 2018 – resultat bruttoscore

Det var 12 deltakere i turneringen på Byneset.   Her 11 av dem samlet før start, mens Allan Troelsen tok oppgaven som fotograf.   Vi skulle gjerne hatt med flere spillere, men i ferietid med mange andre aktiviteter, passer det selvfølgelig ikke for alle.   Vinneren Erlend Steinshamn til høyre i bildet.

Her ser vi alle de premierte sammen med banksjef Allan Troelsen fra Surnadal Sparebank til venstre.   Videre fra venstre, Stian Kooyman, Erlend Steinshamn, Christer Moen, Geir Berntsen og Arne O. Sæter.

Christer Moen fikk premien for longest drive på hull 14 (her er Christer i aksjon på hull 1).

Det var en meget varm dag på Byneset, men takket være en god vind var det fint å spille.   Her er det Arthur Melling og Tor Helge Taagvold som tar seg en liten pause på benken ved utslaget på hull 8.