Medlemskap i Surnadal Golfklubb

Ved ønske om medlemskap i Surnadal Golfklubb, vennligst fyll ut innmelding skjemaet og returner det til klubben.
Eventuelle spørsmål kan rettes til post@surnadal-golfklubb.no eller tlf. 95 94 11 02.
Våre medlems kategorier og priser i 2022:

Medlemskategori Pris Greenfee
Fullt medlemskap voksen - med spillerett (årskort) 3800,- Fritt spill
Fullt medlemskap barn t.o.m. 12 år - med spillerett 100,- Fritt spill
Fullt medlemskap ungdom/junior fra 13 år til og med 19 år - med spillerett 750,- Fritt spill
Fullt medlemskap m/ studentbevis -med spillerett 2500,- Fritt spill
Greenfeemedlemskap voksen 690,- 350,- (heldags)
Greenfeemedlem ungdom < 20 år 350,- 200,- (heldags)
Greenfeemedlem student < 30 år 490,- 200,- (heldags)
Greenfeemedlem barn < 13 år 100,- Fritt spill
Familiemedlemskap (2 voksne + x barn)-med spillerett 6300,- Fritt spill
Familiemedlemskap (2 voksne + barn) 1450,- 350,- (heldags)

Vi har ingen innmeldingsavgift.   Abonnement på bladet Norsk Golf er inkludert.  Alle aldersgrenser gjelder fra 1. januar i det året du fyller det aktuelle antall år.  Dvs. spillere/medlemmer som f.eks. fyller 20 år i løpet av 2022 er å oppfatte som 20 år allerede fra 1. januar uansett når på året du har bursdag.

Nedenfor kan både innmeldingsskjema og giroblankett (for betaling av kontingent) som pdf-filer.

INNMELDINGSSKJEMA-2022

MEDLEMSKONTINGENT - giroblankett 2022

Ved å klikke på linken nedenfor kan du få ut en medlemsbekreftelse (f.eks. for bruk ved spill i utlandet): http://www.golfforbundet.no/verify

Eventuell utmelding eller endring av kontingentkategori må meldes skriftlig til klubben innen 31. desember, jfr. regler fastsatt av Norges Idrettsforbund / Norges Golfforbund.

Meld deg inn i Surnadal Golfklubb i dag!

Telefon nummer (obligatorisk)

Fødselsdato (obligatorisk)