Informasjon om «Snorre Larsens minneturnering» – med hele 42 deltakere på startstreken !

Vi har opplevd en formidabel interesse for å være med i Snorre Larsens minneturnering lørdag, og nå har vi hele 42 deltakere (14 lag a 3 spillere) på startstreken.  Som forventet er det mange ungdommer på startlista, og dette setter både klubben og familien til Snorre stor pris på.    Vi håper og tror vi skal få en trivelig og minneverdig dag på golfbanen – som gjennom denne turneringen skal bidra til å hedre den flotte unggutten på vår måte.  Snorre var som kjent en aktiv og dyktig ungdom, som også var en talentfull golfspiller.

Med så mange deltakere nærmer vi oss faktisk et punkt der vi må si at turneringen er fullbooket (ikke minst pga. sikkerhet), men vi strekker oss langt for at alle som ønsker skal få bli med.  Vi kan sette inn enda et lag dersom det melder seg på 3 spillere til samlet, mens evt. individuelle påmeldinger settes nå på venteliste.  Gi beskjed til Audun Moen Skei (46812377) eller Knut Haugen (91554069).   På 45 spillere blir det satt endelig strek.

Vi har valgt å se litt mellom fingrene når det gjelder både medlemskap og VTG-kurs som kriterie for å delta i denne turneringen, vi har derimot lagt vekt på at flest mulig som ønsket skulle få være med.  Vi ivaretar sikkerheten og spillereglene ved at minst 1 (og helst 2) spillere på hvert lag skal være en aktiv golfspiller fra før.  Ellers håper vi at at nybegynnere vil få smaken på golfsporten ved å spille en uhøytidelig lagturnering som denne – og kanskje bli motivasjon til spille mer golf senere.

I denne turneringen spiller vi altså lagvis (med 3 spillere på hvert lag), der vi spiller på beste lagets ball på hvert slag fram til hullet (scramble).   Det spilles som vanlig 18 hull med shotgun start (dvs. at vi fordeler oss ut på alle hull og starter samtidig)

Her kan du se komplett startliste.   Vi går lagvis, med doble starter på 5 hull.  De 9 første gruppene går ut kl 11.00 og de resterende 5 gruppene kl 11.08.

Da det er så mange deltakere som skal gjøre seg klare til start – samt at det skal gis en del felles informasjon FØR start må alle deltakere være på plass ved banen SENEST kl 10.30.

Startkontingent er kr 250 (betales kontant eller med Vipps før start).   Dette inkluderer en felles bacalao-middag og sosial sammenkomst i teltet ved golfbrakka like etter turneringens slutt.

Surnadal Golfklubb øremerker alle inntekter fra Snorre Larsens minneturnering til UNGDOMSTILTAK og REKRUTTERINGSARBEID i klubben.
Dette i samråd mellom klubben og Snorre’s foreldre Ellbjørg og Torbjørn.

På bildet nedenfor ser vi t.v. Snorre Larsen sammen med kompisen Erik Nes Aune etter Nordea Pairs på Surnadal Golfpark 5. juni 2016.