En flott golfdag til minne om Snorre (oppdatert med flere bilder)

Hele 43 spillere stilte til start i Snorre Larsens Minneturnering lørdag 14. juli, og det ble akkurat en så trivelig, fin og minnerik golfdag som vi håpet det skulle bli – der vi sammen hedret minnet til den flotte golfgutten og kompisen Snorre Larsen.

Ekstra kjekt at det var så mange ungdommer med i turneringen – og det er også bra at mange av disse hevdet seg høyt oppe på resultatlista.   Snorre sine foreldre Ellbjørg og Torbjørn deltok også, sammen med onkel Arne og onkel Anders.

 

I Snorre sin ånd ble det spilt lagturnering, med scramble som spilleform.   Dvs. at spillerne spilte på lagets beste ball helt til ballen var på plass i hullet.

Før start framførte Stian Kooyman to flotte sanger for oss – og virkelig satte deltakerne i rett stemning.   Stian er blant klubbens aller beste golfspillere, men i dag imponerte han oss virkelig med godt gitarspill og fantastisk flott sangstemme.  Og spesielt imponerende fordi han begynte med sin nye hobby så sent som i fjor høst !

Det var kvartetten Ola Øyen Saltrø, Håkon Sæther, Vegard Bredesen og Rune Nikolaisen (sistnevnte fra Sunndal GK) som vant den uhøytidelige lagturneringen  – med hele 50 poeng (stableford med 10% av lagets totale spillehandicap).    Meget sterkt spill av ungguttene !       På 2. plass endte Meldals-/Rindalstrioen Tor Helge Taagvold, Jørn Einar Bjørnaas og Stian Kooyman, på 3. plass Andreas Dalsegg Sæter, Erik Nes Aune og Arne O. Sæter – og på 4. plass Helge Wiig, Vegar Brøske og Audun Moen Skei (alle disse tre lagene hadde 49 poeng, men lagene skilles pga. samlet handicap).

Her er komplett resultatliste i Snorre Larsens Minneturnering.

Etter turneringen var det felles samling ved golfbrakka, med servering av bacalao levert av Norsk Kvalitetsmat.    Klubbens overskudd etter Snorre Larsens Minneturnering skal øremerkes ungdomstiltak og rekrutteringsarbeid.

Vi takker alle deltakere og øvrige som var tilstede ved Surnadal Golfpark lørdag 14. juli 2018 for en fin og minnerik dag.
I tillegg til de 43 spillerne som gjennomførte turneringen, var også Laila Eriksen Østbø påmeldt / «no show» – betalte startavgift for å støtte en god sak  🙂

 

 

Her er noen flere bilder fra den fine golfdagen vi fikk på Surnadal Golfpark i dag.

 

En kommentar om “En flott golfdag til minne om Snorre (oppdatert med flere bilder)

Det er stengt for kommentarer.