Snorre Larsens minneturnering – lørdag 14. juli

Snorre Larsen, som så tragisk døde i en ulykke i fjor høst, var som kjent en dyktig fotballspiller.  Men han var også en meget habil golfspiller, og var ofte å treffe på Surnadal Golfpark sammen med kompiser.  Så sent som sommeren 2017 deltok han i flere turneringer.    Surnadal Golfklubb vil derfor hedre en flott ungdom som gikk bort så altfor tidlig, med en spesiell turnering i Snorre sin ånd.

Vi håper både Snorre sine golfkompiser og andre spillere i klubben melder seg på minneturneringen som vi har satt opp lørdag 14. juli for å hedre hans minne også på golfbanen.     Dette blir en lagturnering med tre spillere på hvert lag, der vi spiller «scramble» (på lagets beste ball).     Vi tror dette var en spilleform som også Snorre likte godt – han var en konkurransemann – men også en lagspiller.   Han var også en svært inkluderende gutt, som gjerne ville få med seg flest mulig andre på sine aktiviteter.   Det ønsker også vi å bidra til – derfor åpner vi for at alle lag kan få ha med 1 av 3 spillere som ikke har spilt golf før.   En fin måte å prøve seg på golfsporten, på en uhøytidelig måte.

Påmelding på sms til Audun Moen Skei (46812377) eller direkte i Golfbox.   Meld på som lag eller individuelt – klubben/turneringskomiteen vil hjelpe til slik at vi får lagoppsettet til å gå opp så godt det lar seg gjøre.

Etter turneringen og premieutdelingen blir det gjerne en sammenkomst i teltet ved golfbrakka etter eget ønske og opplegg.

På bildet ser vi Snorre sammen med lagkamerat Erik Nes Aune, med førstepremien i den lokale runden av Nordea Pairs sommeren 2016.