Seks nye og ivrige golfere gjennomførte årets siste nybegynnerkurs :-)

Lørdag 5. og søndag 6. september har seks blivende golfere gjennomført nybegynnerkurset (eller mer presist Veien-Til-Golf-kurset), med kyndig instruksjon og veiledning fra Tove og Geir Garte.

Kursgruppa har iflg. instruktørene vist både entusiasme, vilje og ferdigheter som tegner godt for at dette skal bli en gjeng med ivrige golfere framover.

Nedenfor ser vi våre nye golfere – som alle vi andre selvfølgelig skal ta vel i mot på banen og i klubbmiljøet ellers 🙂  Det er kjempeviktig at vi som er «veteraner» i klubben er på tilbudssiden overfor våre nye medlemmer, gjerne invitere de med på en runde, hjelpe til med scoreregistrering i Golfbox osv.

Fra venstre Pål Johan Svanem, Håkon Svanem, Nils Olav Rønning, Geir Forbregd, Knut Bergli og Øystein Wiig – og bak klubbens kursinstruktør Geir Garte.   Og vi skal slett ikke glemme fotograf og kursinstruktør Tove Hilstad Garte.