«Royale treskaller» vant MøreRoyal Champion 2020

Laget «Royale treskaller» med Audun Moen Skei og Håkon Sæther vant sponsorturneringen MøreRoyal Champion lørdag 5. september, med sin meget solide score på hele 47 poeng.    Audun og Håkon utfylte hverandre meget godt, som gjorde at de sammen som lag aldri rotet seg bort på 18-hullsrunden.  De to ungguttene hadde minimum 2 poeng på samtlige hull bortsett fra hull 17 der det ble bare 1.  Meget sterkt spill!

På de neste plassene kom «The Balls» med Ronny Edvardsen og Knut Haugen, og deretter «Glava Rull’n ut» med Bjørn Redalen og Jørn Einar Bjørnaas, begge lag med 45 poeng.

Like mange poeng (med kom likevel bak på resultatlista pga. høyere handicap) hadde også lagene «Håndtverkerne» (Palmar Brennskag og Jens Settemsdal) og «Pedersen / Solheim» (Ken Marius Pedersen og Sturla Solheim).

Tilsammen deltok 18 par i MøreRoyal Champion.   Her kan du se hele resultatlista:

Her er (nesten) alle premierte samlet like etter premieutdelingen.  Fra venstre Torstein Snekvik (nearest the pin), Malin Røen (longest drive på hull 6 og 15), Bjørn Redalen (nr 3), Jørn Einar Bjørnaas (nr 3), Ronny Edvardsen (nr 2 / longest drive hull 6), Knut Haugen (nr 2), Håkon Sæther (nr 1), Audun Moen Skei (nr 1) og Lars Ove Løseth (som ble trukket ut blant deltakerne som vinner av MøreRoyal ølkjøler).  Ken Marius Pedersen (longest drive på hull 15) var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Premieutdeling – med flotte premier fra Talgø Møretre AS.   Marketingsjef Heid Snekvik deler ut.   Det var også innlagt en quiz underveis i runden, med spørsmål om Talgø-konsernet.   Her var det duoen Bjørn Redalen og Jørn Einar Bjørnaas som vant.

Dette ble litt spøkefullt kalt «barnebordet», iallefall var det noen av de yngste deltakerne som hadde samlet seg her.  Til venstre vinnerlaget Audun Moen Skei, Håkon Sæther, og videre Lars Ove Løseth, Erik Nes Aune, Andreas Dalsegg Sæter og Tor Helge Taagvold.

Ken Marius Pedersen og Sturla Solheim kjempet lenge helt i toppen av resultatlista, men endte til slutt på 5. plass (med like mange poeng som 2. og 3. plass, men havnet bak pga. høyere handicap).   Dagrun Dyrnes Stromberg og Reinhard Wichmann lykkes ikke helt denne gang, og havnet litt bak.

Det var i dag innlagt longest drive både på hull 6 og hull 15 (der Talgø er hullsponsor), og Malin Røen tok like godt begge premiene i dameklassen.

Denne duoen endte på en fin 2. plass med 45 poeng.  The Balls med Ronny Edvardsen og Knut Haugen – selvfølgelig med stilige Ball-gensere fra sin personlige sponsor Inc 🙂     Her manglet (nesten) bare hockeysveisen….

Den innlagte quiz’en krevde også litt fokus og spekulering, her er det Mathias Christoffersen (fra Helgeland GK / Mosjøen), Halstein Kvande, Torstein Snekvik og Øyvind Svinvik som jobber med spørsmålene på hull 4.

Her er det Bjørn Redalen (ex. todaling, distriktssjef i Glava) som slår ut på hull 3.  Bak venter Einar Grønnes og Terje Kvande (som skjuler seg bak lagnavnet «Bædboys») og lagkamerat Jørn Einar Bjørnaas i «Glava Rull’n ut».

Heid Snekvik slår her ut en flott drive på hull 18, mens Ronny Edvardsen og lagkamerat Bjørn Schei følger med.   Heid og Bjørn stilte laget «Treoljeselskapet».

Vi takker vår hullsponsor Talgø med Heid Snekvik i spissen for et supert samarbeid med turneringen MøreRoyal Champion.    Dette frister ihvertfall oss til gjentakelse – så får vi håpe på at vi får til noe lignende i 2021 🙂