Info.møte om nytt handicapsystem – onsdag 26.2 kl 19.00

Om kort tid innføres et internasjonalt og helt nytt handicapsystem, som endrer måten vi får justert handicap opp eller ned på.   I korte trekk kan det forklares slik at en enkelt runde med ekstra høy poengscore ikke vil påvirke handicapet umiddelbart, slik som det var etter det gamle systemet.  Nå blir det slik at snittet av til enhver tid de 8 beste av 20 siste spilte rundene som teller.

Men dette er bare essensen (og kanskje ikke det en gang) av det nye systemet.  Derfor inviterer Surnadal GK v handicapkomiteen til informasjonsmøte for å gjennomgå de nye metodene for hcp-utregning, i klubbhuset onsdag 26. februar kl 19.00.

Oddvar Væge fra handicapkomiteen er ansvarlig for kvelden.

Her er mer informasjon som du kan ta en titt på;  200109 – WHS nyhet til klubbens hjemmeside