«Uten filter» vant lørdagens HolidayGolf (oppdatert 20.7)

Det var laget «Uten filter» med kvartetten Bjørn Redalen (eks. todaling fra Stjørdal GK), Geir Berntsen, Tor Oterhals og Martinus Grønnes som vant lørdagens lagturnering med hele 50 poeng / 63 slag.

Turneringen ble spilt som såkalt «mexican scramble».

På 2. plass kom «Birdie makers» med Jens Nervik, Halstein Kvande, Kristian Ansnes og Knut Haugen (48 poeng / 62 slag), mens «Team Fredde» med Joakim Neerland, Lars Nes, Erik Nordvik og Rune Nikolaisen (alle fra Sunndal GK) tok 3. plassen med 47 poeng / 60 slag.

Her er komplett resultatliste:  http://surnadal-golfklubb.no/turneringer/#/competition/2409868/leaderboard

Premiene for «longest drive» (på hull 3) ble vunnet av Linda-Christine Magnus-Andresen og Kristian Ansnes, mens Nils Magne Røen var «nearest the pin» på hull 2.    Premiene for «shot-of-the-day» gikk til Odd Sæther og Kristian Ansnes.

Vinnerlaget «Uten filter», fra venstre Bjørn Redalen, Geir Berntsen, Tor Oterhals og Martinus Grønnes.

Her er vinnerlaget i aksjon på hull 7

Her laget «The Fab Fooooore!», som bestod av Sindre Hyldbakk Kvande, Lasse Vaseng Hansen, Tore Bæverfjord og Torstein Snekvik.
Sindre og Tore debuterte som turneringspillere, og da er det ekstra  imponerende at ungdomslaget sikret seg en meget sterk 4. plass med 45 poeng.

Geir Berntsen og Bjørn Redalen legger ei plan for putten

Kristian Ansnes hadde dagens klart lengste slag, og fikk premie både for «longest drive» og «shot-of-the-day» for sin monsterdrive på hull 3.  På det 279 meter lange par4-hullet lå ballen bare noen få meter fra greenkanten !

I bakgrunnen ser vi medspillerne Halstein Kvande og Jens Nervik, som sammen med Kristian og fotograf Knut Haugen utgjorde laget «Birdie Makers».   Turneringen startet ihvertfall i tråd med lagnavnet, med 4 strake birdie 🙂

Joakim Neerland legger ned en respektabel innsats for å finne riktig puttelinje 🙂   Med lagkamerat Lars Nes i bakgrunnen.

Arne O. Sæter putter, mens sønn Andreas Dalsegg Sæter følger med bak – med et kritisk og spent blikk 🙂

Rune Nikolaisen i dyp konsentrasjon

Tor Helge Taagvold – en blidspent meldaling med mangeårig medlemskap i Surnadal Golfklubb

«The Golfbitches» Linda Christine Magnus-Andresen og Malin Røen.
Disse damene ser da slett ikke ut som noen «bitcher» men 🙂

Malin Røen – smilende og godt fornøyd 🙂

Turneringens yngstemann Marius Kvande spilte på laget «Team Kvande å Jens»

Hans Kristian Bolstad fra Klæbu GK og «Bunkerhunters».  Hans Kristian har hytte på Nesøya, og har flere ganger besøkt Surnadal Golfpark, både som spiller og som dommer i Narvesen Tour.

Gisle Stølen fra Klæbu GK og «Bunkerhunters».   Gisle sitter også i styret og turneringskomiteen for Klæbu Golfklubb.

Magne Vullum fra «Bunkerhunters» spiller for Surnadal GK

Tor Oterhals putter på hull 7

Tore Bæverfjord tok golfkurset tidligere i år, og debuterte som turneringsgolfer med en sterk 4. plass sammen med gutta i «The Fab Fooooore!»

Her kommer «Sunshine boys» på rad og rekke.  Arthur Melling, Jan Terje Foss, Oddvar Væge og Palmar Brennskag.

Martinus Grønnes i dyp konsentrasjon

Sindre Hyldbakk Kvande spilte også sin aller første golfturnering i dag. I bakgrunnen lagkameratene Torstein Snekvik og Tore Bæverfjord.

En liten kaffepause mens vi venter på at farvannet er klart for utslag fra hull 1.  Fra venstre Hallvard Kvande, Nils Magne Røen og Jan Ove Bævre.

Svein Erik Nilsen fra laget «Backspin brothers» putter på hull 9, mens Odd Sæther følger spent med bak.

Jan Terje Foss er også en fersk golfer, og debuterte i turnering i dag sammen med laget «Sunshine boys»

Anders Fridtjof Røen setter putten på hull 9

Geir Berntsen følger spent med lagkameratene

Knut Haugen er klar for «backnine»

Erik Nes Aune spilte sammen med Andreas Dalsegg Sæter og Arne O. Sæter på laget «Ole, Dole og Duff’en».

og her er «…..Dole og Duff’en»

Odd Sæther har full fokus på parputten

Bjørn Redalen – todaling på «Uten filter» – som også representerer Stjørdal Golfklubb

Lasse Vaseng Hansen er en av våre talentfulle unggutter som virkelig har fått sving på golfspillet sitt

Se flere bilder fra turneringen på vår facebook-side her:  https://www.facebook.com/surnadalgolf/

En kommentar om “«Uten filter» vant lørdagens HolidayGolf (oppdatert 20.7)

1. Tilbaketråkk: Todalen.no

Det er stengt for kommentarer.