Ny sponsorturnering – «BMW eDrive Invitational» lørdag 12. september – nå fullbooket !

I september er det tid for mange artige sponsorturneringer med uhøytidelige konkurranseformer, god premiering, deltakergaver, aktiviteter og overraskelser.

Lørdag 12. september er det vår hullsponsor på hull 7 – Sulland Gruppen  – med salgssjef Tom Erik Kvande i spissen – som står som arrangør sammen med oss i Surnadal Golfklubb.

Sulland er hullsponsor for Hull 7 xDrive’en, og turneringen har fått navnet BMW eDrive Invitational, så her skjønner vi at det meste vil dreie seg om hull 7 og BMW på Surnadal Golfpark lørdag.

Tom Erik Kvande & co i Sulland vil også ta med seg noen flotte BMWer nedover fra Trondheim, for utstilling ved klubbhuset / på baneområdet under turneringen.

BMW eDrive Invitational er en lagturnering der 3er eller 4er-lag (valgfritt) spiller texas scramble.    Dvs. at spillerne på laget spiller på beste ball for hvert slag.  Det spilles stableford med henholdsvis 15% eller 10% handicap, avhengig av antall spillere på laget.   Alle spillere må ha registrert minimum 3 tellende utslag.

Startliste finner du her.

Hvis du klarer HOLE-IN-ONE på hull 7 under BMW eDrive Invitational  får som premie du fritt disponere en valgfri flunkende ny ladbar BMW 1 uke !   Så her gjelder bare å sikte ekstra godt lørdag 🙂

Det blir premier fra Sulland til de 3 beste lagene på resultatlista, i tillegg til premier for det laget med laveste brutto score avhengig av handicap.

Og det settes selvfølgelig opp premie for nearest the pin på hull 7 / 16.  (felles premie for damer / herrer).   I tillegg blir det også satt opp 2 premier for longest drive på hull 6.