Nytt golfkurs – Veien til Golf – for nybegynnere

Det blir nytt golfkurs for nybegynnere (Veien-Til-Golf) helga lørdag 11. og søndag 12. august.  Vi ønsker oss flere spillere på golfbanen – og håper at mange nye golfere kommer på kurs og oppdager denne flotte sporten.  Golf egner seg like godt uansett alder og kjønn.  Og i tillegg er det en sosial hobby og fin trim – rett og slett folkehelse !

Kurset foregår ved golfbanen vår (Surnadal Golfpark) ved Mo på Kvanne, og starter kl 10.00 begge dager. Kursinstruktører er Geir Garte og Tove Hilstad Garte.  Kurspris inkl. materiell er kr 1700 for voksne og kr 850 for barn/ungdom<20 år.   Du får da fritt medlemskap i Surnadal GK for 2018, og ikke minst fritt spill på Surnadal Golfpark resten av inneværende sesong.

Kontakt Tove på mobil 48 23 45 81 for nærmere informasjon og påmelding.
Frist for påmelding (pga. innkjøp av kursmateriell og andre forberedelser) settes til tirsdag 7. august.

PS  til dere som allerede er aktive golfspillere / medlemmer:
Sett i gang «jungeltelegrafen» slik at fleste mulig kandidater får høre om kurset så snart som mulig.   Husk at det er ikke sikkert at den som er en potensiell nybegynner følger så godt med på golfklubbens hjemmeside og facebook.  Så her må vi alle bidra med aktiv markedsføring !