Lasse, Erlend, Kristian og Tove med «eagle» på hull 1 !!

Kristi Himmelfartsdag inviterte vi til «Golfens dag» og uhøytidelig lagturnering, der vi spesielt hadde satset på å få med ferske spillere uten så mye turneringserfaring  – i håp om å få enda flere spillere ut på golfbanen vår ellers også.   Vi var 15 spillere til start, der vi delte opp i 4 lag rett før start – der spillerne ble mikset etter beste evne.

Værforholdene bidro nok til at oppmøtet var litt mindre enn vi hadde håpet – men under selve turneringen var vi maksimalt heldig og spilte 9 hull uten en eneste regndråpe!

Vi spilte 9 hull scramble, før vi avsluttet med en puttekonkurranse (8 putter for hvert lag, fra hhv. 2 meter og 1 meter) der lagene kunne forbedre scoren sin ytterligere med fratrekk.

Det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget.   Kvartetten Lasse Vaseng Hansen, Erlend Steinshamn, Kristian Skansen Ansnes og Tove Hilstad Garte var uslåelig.    De spilte 9 hull på 3 under par (30 slag), og selv med «bare» 2 av 8 treff i puttekonkurransen var det ingen tvil om hvem som var best.

Dagens største prestasjon var nok uten tvil Lasse Vaseng Hansen sitt slag på hull 1, da han slo ballen rett i koppen på lagets 2. slag på par 4-hullet.   Eagle er knallsterkt og sjelden, selv med 4-er lag og scramble !!!

Her er resultatene:

1. Lasse V. Hansen, Erlend Steinshamn, Kristian S. Ansnes, Tove Hilstad Garte          30 slag – 2 putter =  28
  2. Jørgen Stenberg, Tor Helge Taagvold, Jens Settemsdal, Hallvard Kvande            35 slag – 4 putter  =  31
  3. Marit Sveen Kvande, Jo Kvande Hansen, Siri Vaagland, Øyvind Svendsli             35 slag – 2 putter =  33
  4. Jan Terje Moen, Emil Naterstad, Knut Haugen                                                            37 slag – 4 putter  = 33

Marit Sveen Kvande som sikter seg inn mot hullet i puttekonkurransen, mens de øvrige deltakerne følger spent med.

Etter turneringen serverte klubben pølser med brød til alle deltakere.    Vi takker Haldis Vitsø og Marit Sveen Kvande for «kjøkkentjeneste» ved grillen !

Det var forhåpentligvis en trivelig dag for alle deltakere, som vi håper frister alle til å komme tilbake til Surnadal Golfpark mange ganger utover sommeren 🙂