Geir Forbregd sikret sammenlagtseieren i Intersport Cup, men Henrik Melkild vant runde 9

Det var 15 deltakere på startstreken i årets siste runde av Intersport Cup, som ble spilt i flotte baneforhold og fint høstvær.

Kveldens runde ble vunnet av Henrik Melkild (18 poeng) og Tove Hilstad Garte (15 poeng).
I herreklassen delte Einar Grønnes og Jan Ove Bævre 2. plassen (begge med 17 poeng).

Rundevinner Henrik Melkild på bildet nedenfor.

Kveldens resultater finner du i Golfbox.

Sammenlagt var spenningen utløst for flere uker siden, der både Geir Forbregd og Laila Eriksen Østbø forlengst har sikret seg førstepremiene fra Intersport Olaf Moen eftf. AS.

Vi gratulerer årets vinnere i Intersport Cup !!

Geir Forbregd hadde hele 532 poeng i «order-of-merit» og vant årets Intersport Cup med solid margin.  På plassene bak kom Knut Haugen (425 poeng), Einar Grønnes (401 poeng) og Henrik Melkild (400 poeng).   I dameklassen hadde vinneren Laila Eriksen Østbø 555 poeng, mens Tove Hilstad Garte og Randi Moe Sæter på plassene bak hadde henholdsvis 465 og 365 poeng.

Tilsammen deltok 42 spillere (5 kvinner og 37 menn) i årets Intersport Cup.