Dugnadsgjengen bygger simulatorbygg på rekordtid!

Det er på tide med en liten rapport fra byggearbeidet ved klubbhuset igjen.   Her rekker vi nesten ikke å legge ut nye bilder før snekkergjengen har gjort store skritt framover.

Vår fantastiske dugnadsgjeng startet med trearbeidet på det nye simulatorbygget ved klubbhuset mandag 7. oktober – og nå 5 dager etter – altså fredag 12. oktober er det tette vegger og tett tak.  Og her er alt snekkerarbeid gjort på byggeplassen – ingen ferdige veggelementer her altså 🙂

Vi har fått tilsendt et bilde fra Anders Fridtjof Røen som er tatt fredag ettermiddag, som dokumenterer arbeidet så langt.  Anders Fr. skryter uhemmet av samtlige som har deltatt i dugnadsarbeidet.   Han forteller at 99% av arbeidet i løpet av uka er utført av pensjonister, og at hans arbeidslag har en gjennomsnittsalder på 78 år !!