Hjorte-scramble fullbooket – hele 44 til start lørdag ! :-)

Lørdag 5. oktober er det klart for Hjorte-scramble, en populær parturnering som vi første gang spilte allerede det året vi åpnet banen – altså 2006.   Etter dette har vi avsluttet golfsesongen med parturnering på best-ball i oktober, og turneringens navn er naturligvis myntet på all hjorten som ferdes rundt golfbanen på denne tida av året.

Det spilles altså scramble på beste ball, med to spillere på hvert lag.  Begge spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet.  Deretter velger laget den best plasserte ballen. Den andre ballen plukkes opp, og droppes innen en køllelengde fra den best plasserte ballen – og begge slår sine slag derfra.  Fortsetter slik helt til vi er på greenen.  På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.

Vi håper som vanlig på mange spillere på startstreken – Hjortescramble er årets artigste og «viktigste» turnering 🙂     Scramble er supert for nybegynnere – få gjerne med deg en litt mer erfaren spillepartner og lær litt underveis.

Påmelding i Golfbox innen fredag 4. oktober kl 12.00, men gjerne så snart som mulig.   Helst påmelding som lag, men vi også være behjelpelig med å finne spillepartner til deg.