Ungdommen nyter sommeren på Surnadal Golfpark :-)

Denne sesongen ser vi at ungdommen i alderen +/- 20 år virkelig har inntatt Surnadal Golfpark.    Dette er en utrolig gledelig utvikling for både Surnadal GK og golfsporten generelt.   Etter nybegynnerkursene tidligere i år er det flere unge som spiller mye golf og som virkelig begynner å få draget på golfsporten.  Dette  bidrar til større aktivitet på banen – og samtidig bidrar til å få ned gjennomsnittsalderen på spillergruppa som er oftest å se ute på Surnadal Golfpark.

I dag møtte vi trioen Ole Gjøra (20), Halvor Heggem Kvande (20) og Erling Svinvik (16) på hull 6.  Disse ungguttene spiller mye golf og har mye glede av den flotte sporten vår.  – Jeg har spilt nesten hver eneste dag den siste måneden, sier Halvor.

I det flotte golfværet som vi har i helga var det godt besøk av spillere i alle kategorier (lokale spillere og gjestespillere i alle aldre).   Vi minner samtidig om nybegynnerkurset 13. – 15. august, og da håper vi også at det kommer noen jenter – vi skulle svært gjerne hatt noen flere unge damespillere i klubben.

Samtidig med at vi møtte de tre lokale guttene på hull 6, gikk flere andre unge golfere på andre steder på banen.  Og på hull 1 startet fire unge gjestespillere fra Sunndal Golfklubb sin runde.  Det er nå i sommer daglige besøk på banen vår fra spillere tilhørende Sunndal GK, og det setter vi stor pris på.

Det er ellers golfspillere fra mange andre klubber som besøker Surnadal Golfpark nå i sommer.  Bare den siste uka har vi registrert besøkende fra Hvaler GK, Trondheim GK, Byneset GK, Hakadal GK, Stjørdal GK, Gjøvik og Toten GK, Gjerdrum GK, Drøbak GK og Røros GK.

Og webredaktøren/fotografen fikk i dag (sammen med Nils Magne Røen) spille en spennende scramble match mot «youngboys» med Henrik Melkild (23) og Arne Røen (22) på laget.  Ungdommene (uten nevneverdig golferfaring) spilte virkelig god golf !