Håkon og Audun vant Pink Cup 2018

Det var ungdommene som tok hjem seieren i årets Pink Cup.    Håkon Sæther og Audun Moen Skei fikk hele 46 poeng, og var to poeng foran sunndalingene Vidar Sæther / Rune Nikolaisen og Geir Berntsen / Magnus Snekvik.

Pink Cup er en årlig scrambleturnering (parturnering, spiller på beste ball) der inntektene uavkortet går til Kreftforeningen (brystkreftsaken).   Foruten de vanlig reglene for scramblespill var det også lagt opp til mange artige spesialregler underveis, der det gikk an å kjøpe seg fordeler i spillet (penger som selvfølgelig også gikk til kreftforeningen).    Til sammen kom det inn kr 4440 til Kreftforeningen under årets Pink Cup i regi av Surnadal Golfklubb.

Les mer om Pink Cup her.   Det var litt skuffende deltakelse denne gangen, med bare 12 spillere på startstreken.

Komplett resultatliste finnes i Golfbox.

På bildet ser vi de tre beste parene.   Fra venstre Geir Berntsen, Magnus Snekvik, Håkon Sæther, Audun Moen Skei, Vidar Sæther og Rune Nikolaisen.

Det var ikke så stor deltakelse som vi kunne håpe på i årets Pink Cup, med bare 12 spillere.

Men vi er i hvert fall glade for at det kommer deltakere fra andre klubber i våre turneringer.   Rune Nikolaisen (som her slår ut på hull 5) og Vidar Sæther fra Sunndal GK er flittige gjestespillere på banen vår – noe vi setter stor pris på.

One thought on “Håkon og Audun vant Pink Cup 2018

Comments are closed.